<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你依家就算出符咒我都謝晒咖啦死仔~
BOYDWAN 發表於 2010-1-22 07:41 PM
喂 , 有篇名要你改 :
大戰小惡魔 / 小惡魔大戰巨棒族 好???
我接收了大嫂 又好唔好???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
我依家都唔敢亂講嘢, 頭先見老媽子同ruby 睇d 小朋友衫睇得歡天喜地, 我除咗齋坐都無嘢好做.........
估唔到我會有咁嘅景况! 從來無想像過.........
我老豆先好笑, 同我講如果今次詐糊就食住個勢追落去, 唔好停.. ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-22 08:04 PM
唔係跑馬就係柞汁機
"大戰小惡魔"啦, 應景呀.............
大嫂都要接收? 咁不如大嫂求收養吖?!
BOYDWAN 發表於 2010-1-22 08:20 PM
各位 , b佬認左係 細棒族 呀
注意飲食、心境要開朗
小小康 發表於 2010-1-22 10:46 PM
如果我開個 對社/政界美女性幻想選舉 可以嗎???
性幻想姐 "
哈~好奇怪~我中六果陣佢又話學妹
到而家,佢都仲學妹緊
都好多年啦喎
自由神 發表於 2010-1-22 11:51 PM
你中六即係零幾年???
咦 , 你地蝦人既~~
just something new i wrote
i haven't written in a while

煩。塵

桌面上
凌亂的紙張
一霎奇觀
錯綜復雜的痕跡
形成一座迷宮
鉛筆在這
反復無常的思路上
彳亍走著

迷失的路人
在這里尋找它
遺忘掉的回憶
卻發 ...
Lee3 發表於 2010-1-23 03:49 AM
尔好
好耐無交流吟詩心得 ... 明日丫 , 明日作一首
睇左我d新文未???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。