<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by zauri at 2005-5-31 12:55 AM:
點解ar?
Voulez-vous coucher avec moi?

Voulez = WILL, vous = YOU, coucher = SLEEP, avec = WITH, moi = ME?

讀音........... woo late, woo, cool書say, ar wet, wa.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by mizuki at 2005-6-1 12:50 AM:

韓烤可以遲d先, 等大班人一齊去,...
good idea!!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by yu815 at 2005-6-7 09:53 AM:
n i hv a question,,,coz i didnt ply ball this yr,,i am quite fat now,,,will the girl mind abt that?? i am 6"1 and weight 200lbs
Actually, it seems a little bit fat. But if your body is full of muscle, that is no a problem.
In my opinion, every men has their own style and every girl have different taste!!
You still young, try to work hard in school; money is very important; it can support you to be more attractive.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-10 10:23 PM:
hamsubboy 兄,我諗我真係要請你去蒲...
唔洗請我浦, D錢用黎做善事幫下樂施會同有需要既人喇!!
不過話時話, 搵次出去飲番杯.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-10 10:23 PM:
hamsubboy 兄,我諗我真係要請你去蒲...
BODYWAN 兄, 唔洗 MERCI! 我D法文有限公司, 第一句我就明, 第二句我就唔明!

最近有D咩新地方玩? 介紹下.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by halu at 2005-6-24 08:52 PM:

boydwan兄
琴晚post完之後都e家...
唔好意思! 上左大陸幾日, 剛剛開電腦.
halu 兄, 生日, ok! 果日係星期幾?
你有無揸車, 赤柱方唔方便?
一 定 會 成 功 。
Originally posted by halu at 2005-6-24 10:01 PM:

hansubboy兄, 見到你真係好
...
可以就最好, 如果落雨, 赤柱就唔係咁方便! 邊區方便你兩位先.
一 定 會 成 功 。
1) 你係咩星座? 你既對象咩星座?
2) 你同佢分別幾多歲?
3) 你既對象性格係活潑定沉靜?
4) 咩 background? 本身係唔係有錢女?
5) 佢英文好唔好? 你英文好唔好?
6) 大概會起幾點食?
7) 你兩位飲唔飲得酒?
8) -------
9) 食完呢餐之後, 幾時會再見?
10) 如果第二日, 再見仲有無錢用?
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-24 02:11 AM:
好多朋友都以為星期五、六係最多女仔...
對我黎講, 選擇 thur, fri & sat 都無所謂, 最緊要係自己果日有足夠精神同有mood )我疲倦果日一定唔浦), 如果好刻意去 cut girl 最後食白果會好老土. 我以前選擇 方式 1)thur &  sat,   2) only fri. 3) only sat.

仲有, 如果要排隊既彭場, 我一定唔入.
另外, 如果ladies night, 我會10:15pm 左右入場, 早少少搵個風水位 (bar 頭). sat & fri, 10:45pm左右入場.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by halu at 2005-6-24 10:15 PM:

1. 我雙子, 佢巨蟹
2. 我22, 佢2...
佢巨蟹, 買支香水做禮物.

bodywan 兄介紹既 5) 灣仔君悅酒店 "The Grill"。 望住維港,挨住泳池,仲有d 椰樹,冧女掂呀! 貴dd,$500-hkd each。  ok呀! 我以前間唔中去, 我d 女仔朋友好like.

我就介紹你上荷里活道果邊睇睇, 我上個星期 幫朋友凑仔, 同兩個小朋友(10歲同8 歲) 起荷里活道果頭食晚飯, 好多間都好掂. 唔好意思果日掛住凑細路, 唔係好記得d restaurant 名.

赤柱的話,
1)美利樓間wild fire (2/f ), d餐係 BBQ style, 好正, 兩個人去 $500-600 ok! 燒烤style, 巨蟹鍾意. 不過可惜唔係面向海.

2) 或者 對面間 restaurant, 面向海. 正到暈, 間野主力係德國腸, 好多款德國腸. 如果唔怕熱, 坐張位於露台望到海既 table, 巨蟹鍾意浪漫, 暈左9成. 兩個人去 $500-600 ok! 食飽叫杯酒飲, 望住個海, 好正, 就算 kiss, 都無人理你. 呢到6:30pm左右可以感受到日落既mood, 一流.
我以前成日同女朋友去 (最近三個月無), 三點鍾左右有下午茶 buffet, $60 / ppl.
有個waiter 叫亞 Mark, 好nice! 同佢熟左, 以後有靚位坐.
呢間野個望海吹海風feel, 我令唔少女仔暈低, 秋天去最正.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。