<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kan109 at 2005-6-28 01:01 AM:

學到好多野~多謝指教
大家研究下! 大家研究下!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-29 11:52 PM:

bro. cyc1, you are smart, r...
BOYDWAN 兄, 多謝您提我個名!! 星期二晚, 同我四年 都無發生關係果個女仔 P 上左我屋企過夜, 霸住電腦成晚......... 佢痺氣好大, 成日罵我, 我今晚6 點左右同 P 講 : "我忍無可忍, 我唔會為左你而放棄我依家既女朋友 W (一齊三年半), 我唔會再俾機會你, 你跟本唔尊重我, 我無可能同你成為夫妻."

如果, 我d生意 run 得好, 我相信我今年會同我依家既女朋友 W 結婚. 講真, 我鍾意 P 多D, 但係, 真係夾唔到............ W 雖然無 P 咁吸引我, 但係我相信平淡是福!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-1 02:15 AM:

bro. hamsubboy,"比人錫...
bro. hamsubboy,"比人錫一定幸福過錫人嘅" 同意.........坦白講吖,始終你未"完全"得到過佢,總有好多多餘嘅幻想空間擺喺佢身上面,從而成為佢"難頂"嘅籍口同解釋
唔係呀, 佢痺氣真係好大, 唔關始終我未"完全"得到過佢

加上我絕對相信你有一個關於舊情人嘅感情死結,形成咗你想藉忍"佢"去彌補番你內心嘅悔疚......  唔關事!

珍惜眼前人啦~ 同意
(事業順利嘛?有無需要小弟意見嘅地方?祝你好運呀爸打~~ )
ok la! 最重要係搵到多d 客!!

anyway, 多謝關心! I NEED TO SLEEP LA, BYE BYE!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-1 12:41 PM:

喂~爸打,其實你依家嘅另一半應...
Hi! BOYDWAN爸打,我依家嘅另一半係一個好普通好普通好普通好普通既女仔, 普通到廿幾歲人, 除左我同佢去酒吧果幾次外, 佢都未去過. 前幾個禮拜套 "創世紀Ⅱ天地有情", 羅家良玩"兩隻小蜜蜂", 我先至起屋企教佢玩"兩隻小蜜蜂"同"lie dice". 可能係佢比較簡單而我既過去比較複雜, 所以我好容易就哄得她好開心, 亦因為佢可能易哄, 對我來說無咩挑戰性.

如果以女朋友來計, 佢亦係最普通既一個, 總之去disco 90% 無人cut 果隻 (我認為). 所以你話佢係"極品", 都 arm 架! hahhahahhahaha! 我真係衰, 咁樣話自己女朋友!

講真, 佢對我真係有情有義, 所以每次我出去古怪, 我都好內疚! 仲有我係佢第一個男人, 所以當年佢願意將第一次交俾我之後, 我都收歛左好多, 開始減少左好多採摘野花既活動!

至於出面d "待溝少女"...... 你做hose啦!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-2 03:22 PM:

totally agreed~~~清揚兄講得...
講真! 我開始明白什麼叫"娶妻求淑婦", 唔一定要好靚, 對自己好, 溫柔, 有內涵, 呢d先至係緊要.
一 定 會 成 功 。
清揚兄, 你女友個問題, 我過去經常被問.

你呢排係唔係對佢無咁好呀? 俾番d你以前追佢同哄佢既感覺佢, 做番d野顯得你重視佢, 就無咩問題........ 我相信佢問你果時係想你用d甜言蜜語哄下佢.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by Lyon at 2005-7-4 08:01 PM:

清揚兄,
可能性有几個:
1,可能...
好! 答得好!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by 清揚 at 2005-7-5 06:39 PM:

末見過真人都叫BF???是笑話來的嗎??...
末見過真人都叫BF??? Ian 兄, 呢條女傻架, 你小心拖下手佢就當成同你春宵一度呀! 不過, 咁好幻想力arm做娛樂圈, 分分鐘鐘佢第時紅左, 你話晒同明星拍過拖嘛..............(講笑)

所以一於早d約佢出黎, 清揚兄話齋捷足先登早過條傻仔約人出黎

你如果出黎哄得佢開心, 而你既印象又"先入為主", 佢再去見你個對手, 佢只會去發掘佢既缺點, 你win硬........... 除非你同佢出黎既氣氛唔好!
一 定 會 成 功 。
ian 兄, 我番查之前你既 post, 我發現呢條女 (未來ian嫂) 係........ 對你有意思既!
如果, 你無加上你太個人主觀既想法, 你掂左9成! 但係你要小心佢係wet妹, 到時出黎搵幾條仔"行"住你屈你錢! 暑假咩人都有! 開始見面, 最好去d你伙自己比較熟既地方! 始終係上網識, 要小心d好!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-9 02:59 AM:
好~~~小弟去咗台灣幾日 (好多靚女喲~~...
2) hamsubboy兄對女人嘅了解真係好得......依家收心養性咗對溝女界都唔知好事定壞事咯....爸打仲有乜心得呀,教吓小弟好噃~^^

BOYDWAN兄, 俾你讚一讚, 暈暈地!
老實講句, 真心說話............ 可能我過去曾經同幾十個女性發生過關係, 依家去DISCO 溝女 ONE NIGHT STAND 唔係唔得, 一定要溝通得好, 好有情趣, 我細佬先至會企得好直........ 反而我同我女朋友就無問題, 而同"四年都無發生過關係果個" 有身體接觸都會有反應, 無問題............... 依家要有愛先容易有性...........

其實搞得多女人, 真係個個差不多, 主要係搞自己個腦,  同埋征服感, 佔有慾.........
依家集中事業, 搵錢緊要.
溝女界都唔好預我喇! 我平時出去俾D 女用欣賞既眼光望我, 我已經好足夠! 有過光輝既一頁, 唔需要再証明自己既吸引力同招數!!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。