<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-22 01:26 PM:
今晚到苏超收官窝```你地点睇???
睇...
正路推介~些路迪大勝(穩胆)
              格流十足羅馬翻板,分分鐘完場前和俾你睇,(米掂)
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-22 05:29 PM:

科特迪瓦無豬油包喎~
我要巴奶龜,有冇人片
長春vs阿德聯我買左1舊和,撞下彩乍
一陣cap張飛俾你地looklook~
頭先入投注站收錢時見到個個職員都嗌幫四川籌款,真係幾感動!!
有d肉赤,but真係入左兩舊!!
今晚再中聽日捐多一次
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-22 05:34 PM:

不如同俄片曼城 vs 南華雜牌隊果埸,好唔好??

6點開波la,我要曼城-1
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-22 05:46 PM:

今晚有咩心水?
我得喜伯年咋.........
全日重心 ~ 利加大學

擁有全球三大海拔最高二千八百米球場,呢樣已經殺哂!!!!!!!
上次阿美主場刀係得二千二百米乍!
兩場2串1,幾肥架!!
穩陣d就拖些路迪過關la

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-22 at 05:54 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-22 04:16 PM:
解禁喇!!!!!又可以片分喇!!!!!!...
開左la,咁俄取消去先

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-22 at 06:10 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-22 06:34 PM:
科特迪瓦 压住巴拉圭 来踢,就系临门个脚唔得```没左杜奥巴系唔同
kobe你有得睇呢場呀?!
我冇得睇牙
麻煩你可唔可以跟貼小小報導呢場波牙,thanks!!

因為我個死人阿頭佢買左巴拉圭+1,我想佢輸到趴街
Originally posted by supreme12 at 2008-5-22 07:01 PM:

甘你点解想同勇勇片巴拉圭下盘?
上半场```科特迪瓦真系临门一脚唔得```应该赢
但系我希望平```
妖!我睇錯佢果post牙,kobe baby
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-22 06:58 PM:

轉貼比你睇下其他forum講既戰情.......
咁又唔洗咁詳盡
kekei仲厲害個肛中德

我boss似半個人渣甘la!!!
收到料佢条粉重插左1.75(+1)拖些路迪2串I
我想佢第一關就斷
宜家南華好似 3-1 緊曼城
好彩冇人同我片

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-22 at 07:29 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。