<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-23 12:05 PM:

咁即係唔玩啦
OH!!!點玩牙??女排!!
讓兩球發球權咩
要落街camp張病假紙,
順便買埋澳洲

晏d再talk啦,bye勇,兜夫,kk..........
Originally posted by belibala at 2008-5-23 12:22 PM:

咁我呢....................
好彩未走,bye ~ BLee爸
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-23 12:28 PM:

你漏左炮叔叔

~~ 你去卜街啦
我行開一陣,你唔好攪事牙
加納 [0]  回到2.01
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-23 03:05 PM:
想有冇人想同我片?
片乜都得咖
羅左兩日病假,条氣刀順d

我同你片la!!kakei香左

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-23 at 03:20 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-23 03:18 PM:
嗲嗲你买左咩啊`?
問你最好la!
kobe你知唔知明日湖人vs馬刺那隊係主場呢??
補充下今日場波d資料 ~ 澳洲vs加納
6:00pm
天晴,氣温17-21度
球場~悉尼運動場

澳洲 ~ 有隊長基維爾,守門員舒華沙
缺席者
卡希爾、艾馬頓、比斯安奴、維度卡、尼爾

加納 ~ 有彭素爾、文沙、蒙達利、阿高高
缺席者
祖兒艾辛、艾比亞、基恩、艾莫亞

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-23 at 03:58 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-23 03:29 PM:
马刺主场```
真係马刺咩????冇老点我

尋日俾馬会趙左900,
今日唔用現金券,用2舊入番電話Acct,
so未决定買邊隊,because55波,好難揀
Originally posted by supreme12 at 2008-5-23 03:45 PM:
马刺主场```今晚袋鼠坐和望赢```
kobe點解對澳洲咁有信心??
因為佢地落左飛??攻擊力好屎乍wor,
加納箭頭反而有d料到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。