<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
好la,冇人片我轉頭取消
Originally posted by supreme12 at 2008-5-23 05:53 PM:
6分咯```
我片
澳洲```
2分牙
睇清楚我d帖,唔片我取消架la
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-23 05:54 PM:
也媽嗲謝左 2分
高比瓜左 6分

殺殺殺
哦!原來kakei做庒
咁你地有冇用真銀買

我買左$100主玩下

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-23 at 05:58 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-23 05:58 PM:
嗲嗲 我同你同一阵线啊```打倒KAKEI ```
kobe嬴左+嗲嗲嬴左 v.s. kakei淫左
Originally posted by belibala at 2008-5-23 10:55 PM:

多謝嗲嗲同多謝各位爸打嘅支持
真係傻人有傻福, 2隊都唔識都有$收
咁你要上多d黎la,BLEE爸
Originally posted by supreme12 at 2008-5-23 08:21 PM:
恭喜晒嗲嗲 同BELIBALA ```有钱收
頭先同屋企人出街食飯,錯過左慶祝一刻添!

我刀恭喜KobeBLEE爸多一次
最緊要係嬴真銀

買左一百主,實收二百四,攞番個彩,
Originally posted by belibala at 2008-5-23 11:23 PM:

冇問題
你地唔介意我成日問d 笨7問題就得
唔介意~~我地全部都笨笨地
Originally posted by
艾力克 輸多d,善事做多d!!!  
力克你d字色水好靚,but唔好再提嬴多d,善事做多d呢件傷心事,
冇左9舊

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-23 at 11:53 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-23 11:47 PM:
好野```俄罗斯半场2-0哈薩克斯坦
中2X1```
乜春野比賽黎呢
又係勇兒果d咸濕女排??乜大家越賭越怪既
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 12:08 AM:

足球友谊赛啊``
OH!!失覺哂!
咁祝kobe你嬴到冇鳼脾la
順道預祝湖人小勝3分la

BLEE爸跟我一齊買4分馬刺la!

湖人要讓7分,買對面好"底"架!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。