<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 12:17 AM:

我的主场我话事,等我扫你10几分```
你連主場刀記錯,聽日嬴3分你執到la
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-23 07:56 PM:
有冇人知道????點解場意大利盃決賽羅馬係主場????
艾力克兄冇解說錯,但今年有別過往!
好!更正下最新得到資料 ~

今屆07/08年度意大利盃決賽是歷來首次
採取1場過形式來決定冠軍,經意足委商議後,
將賽事决定在羅馬的主場上演,
以遷就一眾國腳們備戰即將來臨之歐洲國家盃!!

各位版友留意la!!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-24 at 01:32 AM ]
睇黎我片馬刺果4分凍過水,贊奧比利好似食左兩担屎甘
posted by kakeidevil
必勝2x1

斯洛伐克[+1]@2.20  x  荷蘭@1.4   $100
kakei呢期連熱身賽刀唔放過,真係服左你
我就唔係咁鍾意賭錢la
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 11:42 AM:
湖人赢30分```好野```
咁kobe你仲唔放番尼位mvp既頭像出黎賀一賀
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 11:42 AM:
湖人赢30分```好野```
張相好新好正好新wor

反而kakei果單眼妹點解柯屎柯咁耐刀未返既???
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-24 12:23 PM:

我都話lakers讓得唔夠多架啦 :...
洗乜甘串牙
NBA除左公牛王朝之外就真係唔多熟!!

好!!下次約定你私片,我要馬刺

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-24 at 12:30 PM ]
開波前一日先開盤,力克你記得上黎,到時未縮沙牙
大家要記住牙!!
今晚d友誼賽全部多屬揸留攤,試陣成分居多,
有邊隊会打真章,尤其有份踢歐州国家盃d球隊!
季尾件件刀踢殘la
過下關就算,勿重插一場
kake你今日買左未??

荷蘭(1.4),大半隊正選肯定唔出,唔係太穩陣

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-24 at 04:11 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-24 04:30 PM:
大田市民 2-2 蔚山現代 好野窝```KAKE...
kobe你d料堅唔堅???
乜烏克蘭唔出舒夫同禾路連咩???
荷蘭我知道肯定冇雲達沙守籠咋,
你學我死人boss,買条2串1四舊好過la!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。