<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-27 09:03 PM:

邊間 Betting Company 咁空閒用厠紙做飞
糕比仔住大溪地麻!!
佢地d飞混合左樹膠做,抹屎忽幾爽呀
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-27 09:05 PM:

唔 Re-post 就顏射你, 再中出
俄等你,David仔

此刻中門為君開
有茅人知勇愛去咗邊

唔通真係俾屎坑沖走左
佢無着衫架wor~

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-28 at 12:07 AM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-28 05:03 AM:
嗲 嗲 ```我琴晚没睇到你BOSS D料窝```距买左咩?
見係你乍等我照post出黎la~

日本主×德角(-1)×法角半場主3串1~$200 >> boss
佢都有今日la
果然,連中3日就趴街 ~ (kobe魔咒)

但我未試過連中3日
尋晚我条2串1刀仆,日本主×阿美主
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-28 09:27 AM:

仆你個街!真係中L左

120收586
尋晚我夾左5蚊la ~ 請派彩
你唔会咁衰仔獨吞啩
唔俾錢仲發我窮惡

有茅興趣片番場先

俄羅斯 vs 塞爾維亞
今晚得呢場好玩d
kakei ,我諗到個新玩法關於 >>> sports版考眼光,我覺得要有多d玩法,
唔一定成日要玩估讓幾分,邊隊嬴架麻,玩得多都有d悶
廢話少講,入正題先 ~

考眼光 ~ 誰是車仔領隊接班人
投注一律set定3分,先列定四大熱門,如下:

A.摩連奴  B.列卡特  C.希汀克  D.文仙尼
亦可給版友自己提出其他人選,如:艾禾卡特、納比等,
中左我地set既四人固然派3分la,
若有版友貼中其他人選,就派6分
派彩時間~官方新聞公佈為準。

轉下玩法可吸引多d喜愛sports而不喜愛估球賽既版友,
請參考下la,thanks!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-28 at 01:13 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-27 09:04 PM:
德國(-1)有冇人挑?
我想挑
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-28 12:56 PM:

俄羅斯[0 / -0.5]~~~
支持維迪
我要塞爾維亞[0/+0.5] ~ 4分,ok?
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 01:21 PM:

I want 俄羅斯, then... ???

[ Last edited by Duffy on 2008-5-28 at 01:22 PM ]
我見到你個忽忽就想漚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。