<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-30 01:14 PM:
今晚我林住整条 墨爾本X意大利X瑞士```
未出街住,吹多兩吹先~

恭喜kobe攞左西岸冠軍
同Bost頓大戰又近一步la

Kakei,黎近NBA每場總决賽你地会唔会開盤玩呢

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-30 at 02:02 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-30 01:47 PM:
嗲嗲```你买祖记啊 ?

1.8倍,唔錯!!呢場差唔多係祖記尾果場友誼賽,冇理由返Italy前一場都win唔到,
而據情報祖記今日用二綫,好野刀徵召入國家隊,但對面成隊蛋散,店刀高一班,
賠率回報率又幾好,米用黎過下關攞

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-30 at 01:56 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-30 02:00 PM:

7場咁多未必開哂.....
東西岸打哂喇??
邊隊冠軍??
咁又未,我心急者
Originally posted by supreme12 at 2008-5-30 02:02 PM:
我暂时睇好墨尔本```等阵我睇下收唔收到料```迟D再吹``
kobe若有墨尔本果場d賠率就post埋出黎la
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-30 02:03 PM:

得4場之嘛

東岸未打完
希望快d (4-2)la,米打殘波士頓
Originally posted by supreme12 at 2008-5-30 02:15 PM:
Melbourne Victory  3.15  原本2.95
Draw  3.60  原本3.40
Juventus  1.95  原本2.10
差距o甘大既
似開和wor,十足日本翻板
Originally posted by supreme12 at 2008-5-30 03:41 PM:
墨尔本呢场将会打3前锋```Archie Thom...
資料詳盡,多謝KOBE愛
攪到我心大心細,
真係要出,妟d再吹
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-30 04:11 PM:

Juventus's aged-25 2nd choice k...

多謝Davids愛
見到有尼維特、伊亞昆達、施素高andC辛尼迪令我有d頭痕
Originally posted by supreme12 at 2008-5-30 07:59 PM:
墨尔本1-4祖记```竟然入到波```
应该...

啱啱返黎乍
KOBE買左乜?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。