<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jordi at 2008-5-31 08:13 PM:
估唔到犯眾憎
真係無人同我片呀 ?
克羅地亞 讓半球 6 分
我愛jordi baby

我同你片第二場la,好冇?
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-31 08:25 PM:

jordi baby,我同你同一陣線
又認叻

刀無d好野益人嘅
Originally posted by jordi at 2008-5-31 08:39 PM:

其他好似無咁好玩 , 下次再聊你片
見係你不如你要法国(-1),我要巴拉圭(+1),好唔好,玩2分?
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-31 08:53 PM:

咪講左咯.....
黑山[+1]@3.40
克羅地亞@2.05

另外,今晚洛杉磯銀河冇Beckham
放心捧FC多倫多
更正update料~FC多倫多冇左7個正選:包括1件正選守門員、2件前鋒、2件中場、2件中堅~点捧

不如買大la,話哂銀河有當露暈

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-31 at 09:16 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-31 09:00 PM:

PK韩国```我睇到直播2-0 个时```...
打假ball!激死人
Originally posted by supreme12 at 2008-5-31 09:17 PM:

我呢度有1.33架```我5X1啊嘛```点知头关比距搞祸左```叼
从今日起```我唔系好想再买时间比较早开始既比赛 ``
我果度南韓主有1.3倍,kakei果度我就唔知勒~

頭先貪得意買$50主主玩下,諗住揾餐宵夜食,点知
Kobe,成日要你post賠率出黎,無以為報,
小弟刀post下我地d名人推介俾你look吓~

所謂既 ~ 名家推介

黃興桂          波膽 葡萄牙(1:0)  
阿武羅賓        讓球主客和2串1 葡萄牙(讓球主勝)×西班牙(讓球主勝)  
姬絲甫           半全場2串1 葡萄牙(主主)×羅馬尼亞(主主)  
樂比堅尼        國際體育會(主勝)   
麥馬拿仁        Win過關2串1 德國(勝)×巴西(勝)  
Mic少             混合過關2串1 德國(大)×西班牙(勝)  
重炮手           國際體育會(主勝)  
CANDY          混合過關2串1 紐約紅牛(大)×哥倫布機員(讓球客勝)  
力奇              讓球主客和 法國(讓球主勝)  

真係幾熱刀有不過你要我日日post刀冇問題

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-31 at 09:34 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-31 09:27 PM:

你边度啊??? 你都靓野```大家同病相怜啊```
我果度九尨半島,南韓1.3>>1.22,以為索緊味買条主主,曲佢果佳
Originally posted by feuosma at 2008-5-31 10:16 PM:
Tonight:

First time to post tips from me in this topic....

hope will not cost everone here $$$.....
feuosma好耐冇上過黎la!
絕對支持,多d多d上黎la
Originally posted by feuosma at 2008-5-31 10:34 PM:

hahaha.....u seems not a new member....like old members.....
你誤会la,我真係黎左無耐
之不過尼區初開果陣時見你上過下黎先咁講者,
我對個個刀咁熱情架,唔信睇下我d帖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。