<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-30 01:47 AM:
# Z& c6 Q; J8 P" k6 n$ i8 O
" U' e: S' O7 E) F0 p* }點解我無100分都可以睇既~~
  g2 q+ `9 I% m) V$ b3 X" }/ c6 l" Z: `8 R# q
: V9 }- }  J: o$ j) M5 {
啱啱鼠左幾分俾你=.="
* j8 R( r' s! w
. N8 b* C6 S/ v9 L5 k殊......
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:47 AM:) a2 _- Y8 Q5 W) s
  L3 t$ J# C* V) T# [* r
蟹廚好有LEADERSHIP呀。。。
: z; K* i: k8 m) k: v: M

1 O, b- R0 X0 d衰豬~.~
5 E1 _3 u: k0 |6 `: s; R$ s
: y% S: n/ [9 U% p& ]8 b俾d意見好喎=.=
Originally posted by invisible at 2005-6-30 01:49 AM:
% F# w/ P9 I9 S3 M5 c: b( {
% d' ^; r. I+ k# b+ |係bor
8 U$ p( ?; d# V+ {thank you哂阿蟹
2 {" M& X: c/ M' Z7 k都係我拖低哂( i, W5 @/ d9 O/ q8 B1 u/ I
日後我會努力攞分架喇
, m$ @% x  \* m5 ~0 ?& t
9 N: A+ i( O+ H; L% ]$ F) q- P
hahaha
; q# d9 d! y5 S9 N0 ^3 v/ L7 k. x算得咩, 加油呀~
睇完既大佬們有無提議
: `! p% k* Z' q. H% |% m' w9 Y$ [3 z, ^1 c3 z' J. X" k
即係quota夠唔夠
! |# @/ u( C: O0 w會唔會太多野做" z7 ~2 g: f' \- M
自己睇果版熟唔熟
- m  u: K/ W& h# n3 e* T$ E有無野唔清楚0 d% S& l' j9 u8 P9 p# \& M
有無新類型既新聞可以加入去報埋
Originally posted by invisible at 2005-6-30 01:51 AM:- f) C5 F* \+ }" t! q
, M/ D, u; o# I( @' z9 t
好有老總feel
6 U& ]+ ^2 j% z; s2 A

4 T+ v" [" H' ~# L: D; N我地上面真係有一個老總嫁
holy shit...../ V3 Z% }2 r$ Z" W  f# }* v7 R; x6 r
( y/ l' w$ p4 |" L* u6 E8 t' T1 {
你班死野過曬去=.="
$ {5 ~! P7 U$ z: |% r2 l" R全世界過去啦, 我陣間分番d posts出黎
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:54 AM:
1 e9 [' g- R- S& D: _% k; h) c# v3 d/ j4 P! Q5 n' P" U
我覺得1個quota好似唔會好夠甘禍。。。3個會唔會太多﹖
+ v6 ~" X' I9 k5 I  w9 t8 V
4 A4 [9 D3 q, B" W4 W: v
你指私家推介? 你琴晚唔係話1個好既咩~.~
你班死野又響呢邊吹既~.~
番來了=.=
Originally posted by michael86 at 2005-6-30 04:03 AM:
" l9 w; i# ]7 H6 L9 Q2 }. Y好唔好叫d入黎睇左既人幫幫手& R+ W* q% c( |
; r* S/ _, B5 f
如果...
0 G, ?( L9 W; ]$ p% c$ E
; V9 X* h6 K! u, h/ i) ]8 c& L5 v; M
我怕有人話: "俾人呃左"果D....8 K% o% G! E7 v) o
初期唔好住, 遲D就可以加呢D野落去喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。