<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 衰雞離開武林失敗紀念帖
返回列表 回復 發帖
真的 我睇呢到乍http://www.broadway.com.hk/content/vdi-s500
瘋擇肯定1999因為之前個日問過
陪人入廠
mnbvc 發表於 2011-3-22 11:41 PM
有個叫magic tv
都係用黎錄野架wo
喂,你死得未呀,我拎左黃牌啦,起身啦
我知但vdigi個d換hd方便
我主要錄同cut片
全部未用過唔知邊d cut片好
同埋唔知係米錄左刀係mpg格式
我驚tv同電腦錄左唔可以互相讀取
mnbvc 發表於 2011-3-23 12:22 AM
今日我睇過magic tv
個sales話可以錄兩個台,再睇另一個台
百老x有得平,不過平1舊水
乜黎
聽日要in就訓
唔知in完洗唔洗即時開工
mnbvc 發表於 2011-3-23 01:59 AM
我舅父買左個magic tv!!!好L清
d setting好簡單
插左magic tv再勾落電視,係咪會令電視本身個高清冇咁清咖???
應該冇分別
用黎睇高清冇奶油加左仲唔清
我見到佢cut片刀好簡單但始終換hd冇甘方便
頭痛梗可唔可以互讀
mnbvc 發表於 2011-3-24 11:48 AM
搵個salas問下咪知咯
問左唔買好似唔知點甘
e喵
mk有冇d網吧平既有房可以過一晚通宵
mnbvc 發表於 2011-3-25 12:48 AM
收唔到喵
N年冇去網吧
再睇下
msn好似成日收唔到yahoo e甘
甘有冇過夜平
mnbvc 發表於 2011-3-25 01:07 AM
真係冇
訓街唔使錢
連e幾封冇乃油一封刀冇
米逼我開qq好難戒架
mk訓街唔仆街就怪
mnbvc 發表於 2011-3-25 01:47 AM
好似del左
係咪果封馮數波呀
你都係數仔用户 ~ 自己友喎

其實我一直有個問題想問....
jacky健 同你係咪同一個人
head 發表於 2011-3-30 02:58 AM

我話係你信唔信?
等吓版主俾你個三家村 6分或以上就睇到   

**** 本內容被作者隱藏 ****
nnhkk 發表於 2011-4-1 03:38 AM
今暈仆街拉
完全唔明你地講乜
百萬行個詠春師姊知唔知邊間武館
佢條粉皮刀唔返
仲想有加
你講係咩黎仲好
mnbvc 發表於 2011-4-1 07:15 PM
今日唔使開工呀
你夠唔夠再低工資架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 衰雞離開武林失敗紀念帖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。