<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-10-23 03:32 PM:

好勁呀!大哥!
你又做過D乜,有冇為工作速度設限,而目標係打破設定時間完成工作.........未試過既話,你談何''成功之道''
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-23 04:24 PM:
i sleep la......

你回去海洋吧

431 x 309 PIXEL下載

Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-23 04:05 PM:

咁係乜水呀?
一個有前科(有跡可尋).........但而加變左高手既一個人,佢而加講D野冇乜破綻,我諗緊方法去試,有機會就出擊,..................不過我會好小心(s級捕處),我要佢穿左都吾知........咁當然其他人都吾會知(得我知)
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-23 04:42 PM:

吾冼再() & ()

喱過也是給你的#36501
Originally posted by Triangel at 2006-10-23 04:58 AM:

PlayPlay 做 左 EF 蠢 警

以後要稱呼你聲"蠢警PlayPlay"~

我係三粒花Madam黎架『Attention!!!!』

Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-23 06:03 PM:

估唔到甘到比你發現左..
我就係黎...

playbr2 ... 唔好諗太多啦..
你放計比人..人地可能係同時放計比你...你又唔係天材..可能計中有計...最後輸個個係邊個都係未知之數
你有足夠既信心,但都無足夠既理由 right?
佢又無搞到你,佢又無阻到其他人...
何必呢...何況玩弄計謀..之不過係對敵人時所用..
佢有無甘既需要先?
係咁就得喇,其實我想睇下有冇人知我經以出左招姐,冇事架喇.........因為已經知左答案........佢係(祕密吾話比你知,等你心思思 )

至於貼#36513 就係咁......''你放計比人..人地可能係同時放計比你...''.......既係話........(都吾話比你知,費事你地學左會用錯地方)

佢又無搞到你,佢又無阻到其他人... = 所以我都冇搞到佢,亦冇阻到佢 & 任何人 .......你幾時見我搞到人 莫非你係我肚裡一條虫.......等我問下虫虫先...........佢都吾知我幾時搞左人....我都吾知

何必呢...何況玩弄計謀..之不過係對敵人時所用..佢有無甘既需要先? = 良仔我可以咁答你,我冇用權謀之術,所謂願者上釣,反而只要佢利用權謀之術既話,就正中下懷........所以就係''人地可能係同時放計比你''......至於我点出招......答案係.....(都話吾講比你知囉,八卦)

好玩完真架................不個我同佢既故事會繼續自然地發展落去,請多多支持
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-23 07:00 PM:

係喎....
多謝晒..甘甘
你真吾知,定係扮吾明.........''貓糧''一講就知点解啦貓良
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-23 07:18 PM:

可以比我等講一句話嗎?
我覺得你有點自大,仲有少少自大得過火

無惡意

我當我係你既朋友...我先會講依句說話,
否則,我只需要附和你便可,希望你明白啦
沒錯,睇黎我又要去轁光養悔..........只不個有時見到有慧根既人,就想同人交流and切磋一下,都是手痕之過

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-23 at 07:43 PM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-23 07:34 PM:

我唔係怕咩...
我怕佢將來自信過高...慢慢輕敵咋

我知佢實明我心意既
我最鐘意就係你喱類型性格既人,所以有緣既話我地工作上可能會成為伙伴 or 各為其主既知己........

就好似我某幾個同事,以前各為其主,但個人性格太真,而且過於鋒茫,所以比小人''射馬''.....e加收歸其下,我常常有賴佢地直斥其非,先至安於內而征於外,所以我不會對朋友假惺惺,掩藏&修飾自己
Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-23 07:27 PM:
公道d 講句啦~
有料嘅人係會有自大嘅一面,持才傲物就係咁解。
但咁亦唔係一件壞事,起碼好過"面慈心險、笑裡藏刀"嘛。
playplay 佢同我地講,可以係叫炫燿,亦可以係叫坦白。
同樣,樑仔咁講,可以係叫"直",亦可以係叫"真"。
凡事都有正反兩面,最緊要大家都睇清睇楚去了解~  
就叫坦白地炫燿吧
Originally posted by coolala2005 at 2006-10-23 07:38 PM:

play play唔好玩得咁複雜喇~~~~
過左去喇喎
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-23 07:49 PM:

交流同切磋都係好事黎..
如果你想既...不妨直接下戰書..
叫boyboy開個位比你地兩個切磋下...甘米仲好.
一來無我依d無聊人阻住你地..
我相信boyboy都唔會介意既.. '
如果boyboy介意既..我只好賣身比佢..求個順水人情
乜ㄚ,我講緊你同我D野『你放計比人..人地可能係同時放計比你...
你又唔係天材..可能計中有計...最後輸個個係邊個都係未知之數』好有意思,所以先至手痕......至於哥個人,佢係真係假,一試便知,根本吾洗切磋D咩,边關佢事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。