<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2006-10-23 08:38 PM:

我依種最好, 又冇料又唔扮代表, 正宗老襯底
咪係到扮正宗老襯既代表
Originally posted by coolala2005 at 2006-10-23 08:49 PM:

哦...~~~
咁我同佢既故事會繼續自然地發展落去架馬,請多多支持

p.s 希望明步姐姐&某位高底綫既兄弟吾好太傷,或者吾知都好既
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-23 08:57 PM:

有咩鬼意思呀...
我不過係一個會考都囉唔夠5分既人..(完全不是死讀書既才料)
只不過係旁觀者清既道理姐...
十科攞B 好高難度喎
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-23 09:18 PM:

高底綫?

係唔係指好似我甘...將條底褲著得好高,高到去肚臍以上...
某兄知架喇,佢e家吾係到

佢岩岩相反,將條底褲著得好底,底到''表露毛為'',係一個百份佰既‧頑童
Originally posted by coolala2005 at 2006-10-23 09:20 PM:

我都唔知係邊個~支持唔到你o地~~

不過如果玩得開心又傷唔到人o既~玩下都無妨o既~~~~
如果哥個高手自己吾穿就冇事,但佢失手既話..........咁有些人都幾傷,所以我吾篤爆佢,希望好頭好尾 GoodEnd

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-23 at 09:39 PM ]
Originally posted by Triangel at 2006-10-23 10:23 PM:

PlayPlay
你隻快快做左 CD-Rom 播~

壞人

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-23 at 10:36 PM ]

Originally posted by trista_cheong at 2006-10-23 09:50 PM:

我都想知﹐DUFF 去埋戀愛版用大大個紅字搵我喎??

不過佢OFF o左line ~!是但la~

仔仔晚安呀~~~~~

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=3&fpage=1

p.s 明步姐姐你要記住今日係我你去既,你怪我好喇,雖然你遲早都比DUFF叫去,但怪我好喇......因為........
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-23 10:45 PM:

唉你快鬼d 講point 把la!!!! 我爆粗ga la
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-23 10:53 PM:

不過壞人play play 依家玩欲拒還迎…… 唔爆料lu~
边到有point,根本冇咩point

菩提本無樹,明鏡亦非台;本來無一物,何處惹塵埃?.........萬法不離自性:「何期自性本自清淨,何期自性本不生滅,何期自性本自具足,何期自性本無動搖,何期自性能生萬法。」

施主,善栽!!善栽!!!   

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-23 at 11:00 PM ]
Originally posted by 自由神 at 2006-10-23 11:55 PM:

好啦!
----->(少女藏刀)------->成日玩
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-23 11:56 PM:
個個都訓…… 我都行開一陣先~~
直口去同條仔XX咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。