<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 2006-10-24 12:27 AM:
許純菁, 有听过呢个大名...
Originally posted by teramishu at 2006-10-24 12:39 AM:
人去楼空...各位晚安...
有好多人仲在綫,吾出聲姐.......我都去做下一個<4小時工作>喇

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-24 at 12:48 AM ]
Originally posted by gergermen at 2006-10-24 12:47 AM:
[url]http://motormx.atnext.com/girl...
me too ——那位???問左好好好好耐喇

Originally posted by gergermen at 2006-10-24 12:53 AM:

我嗰幾個WHO IS 都冇人知呀~
鬼咩........世界日日有新女.........鬼識得哂ㄚ
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-24 03:37 PM:
TaTa 姐姐呢?
佢多數夜晚11:00後出現, & 尋晚我叫左佢去<M記星星>個post喇,但佢冇回野
Originally posted by Triangel at 2006-10-24 06:07 AM:
Trista, BoyBoy:
其實,我唔係好想多事,
不過我覺得呢d Messages
有d唔健康~
我唔知PlayPlay要查邊個,
為乜要晒時間去查佢,
我亦都唔想去知.
不過個個member 睇到,
都唔知PlayPay係度做乜,
如果PlayPlay係幫EF 做野,
呢d應該係 Private Post.
如果PlayPlay想警告某人
,
Please do it with a smarter way,
如果PlayPlay唔係幫EF 做野,
PlayPlay Post 出黎.目的何在?
再者,你都知道
有好多新Members, or
Members <600分
因為顯示 IP 問題,
Security Reasons
都唔敢黎 EF 玩啦,
希望PlayPlay敢做唔會影響到EF既流量

TriAngel
所謂篤爆,有負面既意思,咁点解吾篤佢的<歷史>出來呢??......原因在於投鼠忌器,一來絕對冇把握可以命中現在既目標,反而會誤傷途人.....

至於查佢,因為佢講左一個超s級大話,所以某一日我才開始去起佢底,發覺佢早有前科(但當時D大話好屎).......至e加,佢好似变左高手再度出擊,作左一個故事,非常完美,.....有會員入左局(包括我)...........

点去試佢講大話(甚麼叫s級捕處).....其實佢今次既故事好完美,所以開始時只有信/不信給你去選(即要先相信吾合理既故事)......所謂欲擒故縱,我相信之同時亦都績極投入,但就係e種幫助反而令佢既故事更加完美.........直至某次,佢連我多餘既幫助(觀点)都完美地解決左........事實上佢一連解決左幾個問題,而就在哥次,佢出現左一個邏輯上既超級巧合(有D吾合理),所以我開始懷疑.........用左5句鐘,睇左佢D<歷史>,發覺佢以前同今日既心理素質非常相似,咁亦即係話佢今次既心態講大話.而事理上,佢既故事繼續發展,由於巧合仍然有可能發生,所以我亦會繼續幫助佢解決問題...........

点解佢有問題我仲要幫落去???.......或者是狼來了的故事吧.....雖然佢以前多數講大話,而且今次有点似是而非,但道德意義上卻非同小可......所以,寧可信錯,亦不可不幫.

我上面用左好多<>,<好似>黎形容.......因為我相信萬份之可能發生緊,所以我吾想因為佢以前無聊既大話而放棄今次含有''道德意義''既事情....

点解我要講D吾講D,我想警告某人???.......非也,因為我係處理事情的經驗上理解到,佢出現左一個邏輯不合理,而其他人未必有咁既經驗,所以吾會理解.......就因為咁,所以我講D吾講D,想引起某兩位兄&姐關注,等兄&姐自己參透,再自行決定會吾會繼續幫助佢,我吾想因為自己的判斷而直接影響別人思想.............至於''警告'',佢既故事冇主動傷害到人,只係願者上釣,亦不能有實證表示佢講大話,所以一係你就吾信吾幫佢,否則就繼續信佢幫佢........只係如果真係大話,咁一直真心誠意幫佢既人會好傷心比人呃左

最後,我既立場係寧可信錯,不可放過,我會繼續幫佢........佢吾係 <真‧頑童俱樂部>入面既人,佢有出現係<港男俱樂部 >.......所以其他真‧頑童放心

p.s 顯示 IP 問題....其實n年前開始吾少地方都有 IP 顯示,如果D人真係要藏頭露尾咁不如去深山隱居
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-24 10:44 AM:

係啦PlayPlay....唔好玩埋D咁既野啦......
呢度係講friendship ga ma..........
其他人係度做mud,想mud,版主們自然心裡有數ga la.....
大家都係開開心心係度吹水,係度玩啦..........
連版主&更高級的人都中招

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-24 at 06:44 PM ]
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 05:06 AM:
PLAY仔… 我訓訓o下突然靈光一閃﹐ 我開始懷疑我get 到你想講咩﹐同埋你查緊邊個… 突然豁然開朗呀~~~

冇O野lu﹐去訓覺覺豬
你真吾知定假吾知ㄚ......你get 到D咩(又驚你諗歪左)
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 02:27 PM:
dear TriTri﹐我明白妳講咩﹐因為play 仔懶扮神秘﹐所以我唯有諗到頭爆俾自己一個answer ﹐因為驚唔知咩事發生~~~

anyway 我唔會理play 仔點ga la~~ 因為我估佢都係自娛自樂~~ 始終呢度係boy boy 地頭﹐我諗巨B會識處理ga la~~

thanks anyway ~~~
好似有大騙子ㄚ講完自己小心
Originally posted by 155220 at 2006-10-24 06:37 PM:
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=3&fpage=1

any body know how to do that 轉副檔名?

我冇dl過

...... may be part01.194 ----改名---> part01.rar

之後再enter 個password 解壓rar檔

轉副檔名 = 重新命名

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-24 at 06:50 PM ]
Originally posted by 155220 at 2006-10-24 06:52 PM:

tried,but doesn't work
try try ...........小心黃圈後果

800 x 600 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。