<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-3 12:52 AM:

哦明白la …… 我有時係成個白痴婆咁ge
人地吾知都算...........但你就

p.s 我說:[一早知你係咁..............ed叫性格,不過我鍾意]........(有冇男仔試過同你咁講)
Originally posted by clkgtr at 2006-11-3 12:56 AM:

加滕鷹d同事

1日連續17次.......................................之後入左院
乜佢咁勁架連續17次.......當年我D同事講朱古力波係乜水比我聽.....因為我地講緊某套戲

咪亂諗,我地講緊鄭廋文某套戲.........佢話我知戲內鄭廋文比一個肥仔捉......而個肥仔就係朱古力波...........日本AV男優

[ Last edited by playbr2 on 2006-11-3 at 01:16 AM ]
Originally posted by 甘國武 at 2006-11-3 01:13 AM:

你咁次件熟女睇相幾ok.........好過hk D阿姐 & 呂珊、陳秀珠
bath
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-3 01:29 AM:

白色o個d 好多人成日都講ga la ﹐至於黑色o個d 你係第一個lor
咁即係話.....你好多個男友都講''鍾意''你.........但冇一個講''愛你因為你有性格''................希望你快D搵到佢啦
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-3 01:35 AM:

[quote]Originally posted by Triangel at 2006-11-3 01:34 AM:

Trista,
New Logo
Logo 入面係唔係你屋企塊鏡黎ga
TriTri~~
係呀~~~ [/quote]

加分提

点解''鬼屋''叫做''鬼屋''ㄚ..........因為間屋??????????
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-3 02:06 AM:

我依加做第一個好唔好
做第一個咩先佢D''男友''係會同佢''生仔''果個喎你想做第一個
Originally posted by Triangel at 2006-11-3 02:13 AM:

wrong應該係
点解''學校'叫做''學校''ㄚ..........因為學校有"靚學姐"
兜到離.......咪察鞋ㄚ死佬...........明步吾岩你架
Originally posted by guswan at 2006-11-3 02:15 AM:

在加拿大分娩嘅提子
冇咁長..............加分

提 = 提出問題者加分
Originally posted by Triangel at 2006-11-3 02:20 AM:

唔試過點知吾岩播
咁你問佢受吾受溝
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。