<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2006-11-3 02:21 AM:

原來你睇得明?我睇極唔明
我講緊間屋.........

間屋住左隻狗叫狗屋......

間屋住左隻???叫鬼屋呢
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-3 01:35 AM:

[quote]Originally posted by Triangel at 2006-11-3 01:34 AM:

Trista,
New Logo
Logo 入面係唔係你屋企塊鏡黎ga
TriTri~~
係呀~~~ [/quote]

[ Last edited by playbr2 on 2006-11-3 at 02:28 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-3 02:31 AM:

妳想點試咪由妳點試囉TriTri
你間屋有鬼
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-3 02:47 AM:

我采過你把口呀!!

我得一個人o係廳打字ja ﹐咪鬼嚇我
咁你仲吾快D抱著你隻貓貓()......貓可以治鬼嚇鬼架

.........e俺隻快快呢........................比鬼食左

[ Last edited by playbr2 on 2006-11-3 at 02:57 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-3 03:00 AM:

咦P仔似乎又得我o地兩條友o係度tim

我抱o左好耐摸o左佢好耐la~~ 佢唔俾我hi 油呀依家
你係咪做緊公司野

我就打緊仗(兩份大野+一直做緊既 = 三份野一齊做緊).......所以將會越來越少上ef

=================================

走喇....去做野.........又用左D時間上黎玩

p.s 今日一上黎,見boy話會online先至留係度...........呃人

民望: -100
忠誠: -100
士氣: -100
好玩: +1000(同隻女鬼玩)

[ Last edited by playbr2 on 2006-11-3 at 03:38 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-3 03:19 AM:

Originally posted by Triangel at 2006-11-3 03:29 AM:

我就食緊lunch(兩份大餐+一直食緊 = 三份Lunch一齊食).......食完冇所事事所以將會越來越多時間上ef
死肥佬

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=2&fpage=1

#31  只是試聽
Originally posted by Triangel at 2006-11-3 03:41 AM:

敢我去馬 ge la
你咪溝boyboy丫丫丫丫死基佬厘件祭品留比明步嫁吾出時用架(頭獎當安慰獎).........睇黎明步吾嫁都似
閃人

有冇人鍾意隻歌  #39586 ---->#31
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-3 03:52 AM:

死仔你咁就出賣我咖喇?!
明步吾正咩e加...........咩叫出賣你先........啊,你...........
喂~~~~開工喇喂~~~~\^0^/

喵黎架...................................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。