<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 12:49 PM:

似AV女優 ... 咁擺明係讚佢la~~
咁你D女性家族成員個個都成個AV女優,比人X又冇反應,我要X你D女性家族成員,咁擺明益你啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 01:02 PM:

都係貶你女友姐
亦貶你父母輩思想愚昧于腐
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 01:07 PM:

我只係話"似" ...
咁你D女性家族成員個個都成個AV女優,比人X又冇反應,我要X你D女性家族成員,咁擺明益你啦
我只係話''成個'' .....''如''、''像''、''似''、''成''丶''就''亦係暗喻用詞之一
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 01:16 PM:

但我唔覺得咁叫愚昧喎
人是自然進化出來的
所以 , 一切性慾上的審美觀
也離不開一些自然性徵
如大波 , 大羅 ...
如果脱離人身為動物的動物性
那就畜獸不如了
咁点解大波 , 大羅 既欣宜你又吾鍾意.....你不是動物進化出來的嗎???那你就畜獸不如了......
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 01:17 PM:

i mean 只是"樣似"~~
有咁多野吾似.....就去似雞樣......就叫明益你.........
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 01:25 PM:

大波 , 大羅不是全部的因素 , 但是必要的素因
但也不化表必要的素因符合 , 就一定要接受
因為還有其他的素因
但我唔覺得咁叫愚昧喎
人是自然進化出來的
所以 , 一切性慾上的審美觀
離不開一些自然性徵
如大波 , 大羅 ...
如果脱離人身為動物的動物性
那就畜獸不如了
那叫自打咀巴嗎

父母不愚昧于腐......因為由動物性所進化出來的性慾上的審美觀

但原來這''由動物性所進化出來的性慾上的審美觀''不是全部的因素,還有其他的素因...

咁即係話,單纯含有''動物性所進化出來的性慾上的審美觀''的父母是愚昧于腐了.....

那個''單纯的父母''不就是你原先所表示的嗎
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 01:26 PM:

唔正點做女呀!!!~
正先可以做女......正就要做女......似女先叫正!!!
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-11 01:41 PM:

我自己都睇唔到﹐邊有露出黎呀?? 邊度有粉紅色呀???

咩貞操呀﹐咩黎ga?? 食得ga
...........邊露出黎ㄚㄚㄚ......邊度粉紅色ㄚㄚㄚ..........貞操食得
Originally posted by 自由神 at 2006-11-11 01:37 PM:
各位brother午安!
小弟個頭又再痛到想爆咁啦!
做咩訓咁少
Originally posted by 自由神 at 2006-11-11 01:48 PM:

溫習!
咪亂黎先得架.....要精練時間......有時精神集中.....你溫三幾個鍾好過成日坐係檯度狂咪書.....所以要提升狀態......自然事半功倍.......不要窮兵贖武.....適可宜止
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。