<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-13 04:21 PM:

kate winslet , ok
又話吾識英文......

佢麻麻....有d''大隻西'' .....樣吾靚
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-13 04:38 PM:

咁 , BJ日記 果個呢
更加吾得.......佢既BJ 行徑令我好反感
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-13 04:46 PM:

...
我講個演員姐~~
套戲令我吾鍾意佢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-13 05:01 PM:

咁 ... 金三珣 呢
佢樣吾合格
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-13 05:12 PM:

宋慧喬 呢
樣有75 分 + 身材後 = 85 分
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-13 05:43 PM:

咁 你喜歡e隻身材 , 定模女的高瘦
平衡適中最好.......宋彗喬矮細身材勁,有点誇.....女模又太高挑,骨架突過頭
Originally posted by BOYDWAN at 2007-1-3 02:49 AM:

"thx" 都算"廢回覆"?呀版友,比d 誠意,打個全寫"thank you" 得唔得?
有心回覆,覆長d 有內容d 嘛,咁先叫參與呀!
................................''thx u '' 長左喇
Originally posted by BOYDWAN at 2007-2-17 05:20 PM:

汪汪年最後一帖~
豬年再見啦兄弟們~

Originally posted by Triangel at 2007-2-19 02:29 AM:

Try to 擺大哥款
祝各位頑童新年

樂樂

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。