<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-22 06:31 PM:

你敢閹大皇嗎 ??
..................

泰國EF突然兵變民反

Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-22 06:36 PM:

護國大將軍杜夫 vs. 泰國偽人米奇 ~~~
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... light=&page=920

Originally posted by cwleung1988 at 2006-9-22 06:39 PM:
巴士上層玻璃碎裂 - - ....
以後都係唔坐前面好啦   - -
咩事
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-22 08:02 PM:

你都咪話[頑童俱樂部]唔堅,幾多版主級人物喺度聚腳~

睇怕我都離死期不遠矣.............
Originally posted by Rated-R at 2006-9-22 11:00 PM:
走下一個走下一個,才散人安樂~
風吹雞蛋殼............財散人安樂

賭仔口頭蟬

長大囉
Originally posted by Triangel at 2006-9-22 10:19 PM:

Ok. I'm Sign off now!
阿佘出聲啦........我晚晚有睇你架

Originally posted by Rated-R at 2006-9-23 12:02 AM:

人地要點諗你控制得幾多?受唔到咪走low,我受唔到呢度D不平等條約咪走low,Easy
Originally posted by ckyckk at 2006-9-23 12:15 AM:

但成件事跟本唔係咁....

我貪...
sh !!!......................大家不如post D 靚相出黎,比朕出下慾火好吾好

Originally posted by Rated-R at 2006-9-23 12:23 AM:

我D手下又找到那女的seed
那條女的seed
Originally posted by teramishu at 2006-9-23 12:24 AM:

快 d 来屌我啦。。。
我湿晒啦。...
http://img60.imageshack.us/img60 ... 966f0381753dni8.jpg
she is .............,乜水
Originally posted by Rated-R at 2006-9-23 12:29 AM:

明天send
條女是誰 name 藤澤

[ Last edited by playbr2 on 2006-9-23 at 12:39 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。