<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 02:13 AM:

邊有可能
冇d咁既事
你係大大圈
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 02:17 AM:

咁要叫大大入黎啦波
咁明明係你踢大大入會架嘛
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 02:24 AM:

咁大大佢都要自願先得架
你吾用阿嬌色誘佢,佢又点會做你條靚
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 02:28 AM:

邊有呢
個個係雞爸黎嫁
雞爸條靚咪又係你gn少條靚
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 02:30 AM:

一定唔會啦
但佢認你做大佬,雞仔做阿爺喎
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 02:37 AM:

你咁清楚
你應該係佢啊爸啦
我係劉德華嘛.........黑白兩面都係針,梗清楚啦

你咪係儍gn囉.............保鑣個''鏢''字係咁寫架
Originally posted by ckyckk at 2006-10-10 03:58 AM:

[/quote]

有冇新D架........成日都係E個鬼樣,好悶ㄚㄚㄚㄚㄚㄚ
Originally posted by ckyckk at 2006-10-10 04:03 AM:

岩岩訓醒呀你?
我一直做緊公司project.......晚晚都五点先...........E加路過咋
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 04:10 AM:

真係辛苦囉
吾會,慣左啦........讀中三已經開始係咁(為左溫書),每日四粒鐘就夠架喇,吾係边有時間去做咁多野&學其他野.........我公司team人個個都係咁架,only 4 hours
Originally posted by clkgtr at 2006-10-10 04:24 AM:

你就好喇, 訓4個鐘就夠

我訓唔夠最起碼8個鐘, 個日就會黑口黑面, 無黎精神

好鬼晒時間
要練架.....中三哥時補習,撞到個當年九優既師兄,佢岩岩讀U , 出黎做PT補習......跟著就教我控制睡眠技巧......大約係咁

以四小時為一時區,工作,休息,工作,休息,工作,休息 = 24 hours

跟著將休息減少.......最後 工作,工作,工作,工作,工作,休息 .......而在每區中間可小息15 min's 至 half hours

所以我既時空觀念係  -----  四小時,半小時,四分一小時
咁為之一part part .....所以有大把時間做野

不個你睇下就算,因為練得好攞命,吾係人人得,我都要半年先至習慣.....
差D死
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。