<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2006-10-10 04:51 AM:

邊間公司?公司有幾多人,地址係邊,老細係邊位?
現在有冇空缺?薪水多少
遍佈全世界(請改新界).......上萬職工.......我就係hk總部(遲D搬去sh)......有股票既個個都係...........長期請人.........多勞多得

but .......你要每天工作20小時,有特殊技能(如甩牌,透視眼等等)
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-10 05:06 AM:

嘩我要記o係心~~~ 因為我依家都忙得想喊

但係我想問訓四個鐘會唔會好攰 ?定係同你未練前訓八個鐘一模一樣?
開頭要 八個鐘 即係兩part 打双黎

工作,工作,工作,工作,休息,休息

跟著就分開

工作,工作,休息,工作,工作,休息

最後就

工作,工作,工作,工作,工作,休息

記得中間就有15 ~30 min's 小息

吾記得講,E種叫借時工作法,所以一有day off 就要狂

所以星期日隨時足16小時以上

我練哥半年......吾可以有太大既體能運動,因為會影響作息既回復

吾係人人得,小心傷身

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-10 at 05:25 AM ]
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 05:25 AM:

咁如果我自己本身控制到訓既時間咁仲駛唔駛學
要教定個鐘跟尾.......你去边佢去边.........D鬧鐘聲一響就要 Attention !!!!!!
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 05:29 AM:

咁我咪做左危險人物
吾係点叫練絕世武功............練死左就絕世
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-10 05:40 AM:

嘩嘩嘩你係勁人… 以後大把o野跟你學呀~~~
小心D好.....邪教D魔功黎架......小心體質吾受得

我要al ~~ 9:00 a.m 起身.......10:30 番到公司開會

O ... 得番3h'15m'.........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-10 07:26 AM:

係深層潛意識形響大腦對時間判斷性,淺化自我催眠一種。
對身體有深遠副作用,小學為妙。
playplay, you should know that's not a good way to show this stuff.

放心啦,ED野冇專人指導之下練,吾洗兩日99.8%既人k.o左.....一個星期0.02%都k.o埋

只係咁岩有人問起,我先至約略講下比人知,世界上有ED邪術存在.......而且E到都冇人想練,就算有人想練我都吾會教,請放心

p.s 我E隻邪術其實同深層睡眠deite腦電波,坐禪式暝想alpha腦電波,左右腦同步協調有關,所以要配合其他野(如:打坐、以丹田呼吸).....所以要專人指導,不要亂學
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-10 11:53 AM:
最近幾日講野太多
就黎發貼第一啦
都係唔講野一陣住
咁咪好囉做發貼第一,我想退位好耐架喇,E加到你上位做龍頭咪幾好

p.s 你隻猫仔好得意(我今次冇用cute)
Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-10 02:17 PM:
好L悶呀~~~~~
日日喺屋企傾埋d 唔L等洗視像會議~~~~
我要去玩~~~~我要去玩呀~~~~~~~
都叫左你同埋D囡囡一齊上EF,用視像同我吔傾偈囉,吾會悶架,仲好好玩添
Originally posted by SCM at 2006-10-10 09:18 PM:
wooooo!!!!

一返黎就見到個咁正既鬼妹女歌手
x2

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。