<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-3-6 12:30:
哈哈哈哈~ 你咪當嗰幾個EF...
我都信佢地既威力
你媾女咁勁,使咩去搵PR咋
Originally posted by BOYDWAN at 2006-3-6 12:45:
佢地嘅威力就好似核彈咁............
唔同feel 吖嘛~有時溝吓d PR 幾好玩咖~~~
殺傷力冇數
果然係一個不折不扣既花花公子
Originally posted by BOYDWAN at 2006-3-6 12:51:
真係滿天神佛,就嚟多個我地d 凡人 lu~
我好純情咖哥哥...........我仲係花仔嚟咖~~~
D名都長過人記D神名都記死人
你今日都仲係花仔丫嘛,我知
Originally posted by BOYDWAN at 2006-3-6 12:58:
最大鑊係有d 連讀都未曉讀.......
嗚......嗚.........今朝P女上左嚟,我比佢破左身喇~~~
(無陰公呀~病都要配種~ )
係呀,我都唔係好識
今日...咁就冇左喇
Originally posted by BOYDWAN at 2006-3-6 13:13:
我諗將d 神佛名編埋一齊有成本黃頁咁厚都似..............
no way~我嘅內心深處依然係嘅~~~
都可能有呀
青?!面青咋
Originally posted by BOYDWAN at 2006-3-6 13:52:

我諗左仔你個02區遲d ...
不是嘛
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-6 14:07:

好似動物咁單性繁殖囉
蝸牛
Originally posted by BOYDWAN at 2006-3-6 14:08:
好有可能噃...............分分鐘佢地發動"聖戰"你就大鑊喇~
性戰
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-6 14:24:

基佬秘密 VS 路過閒人~~~~
不是嘛
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-6 14:29:

咁呀~性你屎 & 基佬秘密圍攻路過閒人喇~
仲有冇d好名呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。