<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-3-23 23:51:

你未比過路費wo
頭先行錯左路
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-24 00:06:

係咪俱樂部申訴處呀~~~~
係囉,佢唔比分我喎
Originally posted by cwleung1988 at 2006-3-24 00:06:

要分定要底褲
兩樣都要
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-27 01:20:
我鍾意儲,睇過yahoo有成套鳳凰,只售港幣150圓正
你地有睇開嫁咩?
我覺得鳳凰到後尾唔係咁好睇,
好多野都冇咩交代,好似草草埋尾咁
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-27 13:06:
好遺憾希望之子竟然做左2打6..:cr...
我都估到,因為好似唔想寫佢咁,
又唔講下阿西有幾勁,之前講到佢隻腳好有作為,
域思係呀,果段真係幾搞野,

感覺上好似趕返工到啦,
赤心又唔知去左邊到死,
天泣同殊天之戰又講d唔講d,
加奧仲衰,一招就死左,
無情情可以上到73重天力量
hihi~all
左仔路過中
Originally posted by brightman at 2006-3-27 18:53:
個主筆寫完希望戰死之後因為合約問題所以係要係半年之內要完左本書..所以比人覺得好似趕住收工...
半年內...得28期到
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-27 18:59:
天空大個仔個樣唔似希望,反而覺得...
赤心都好似鐘意過明天嫁喎,唔通...
個結局既驚喜位咪係d小角色搞笑囉
我之前仲諗熙阿西會唔會同域思,
不過夜星咁樣出返黎,都幾特別
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-27 19:54:
睇完武神飛天覺得肥良筆下既勁人...
又係喎,成日都講內心戲多,
好懷念武神時期,唔夠幾期竟有得打,
自己人都可以打餐,幾搞野
Originally posted by brightman at 2006-3-27 20:08:
武男極有可能係武神飛天出現
我諗都唔會喇,
鳳凰到有講過佢暗天死左之後先出現,
仲造左個月球出黎,你唔係話佢造多六個呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。