<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 16:08:+ _% x  |3 u8 D: q
打仔洪興, 左仔東英........
& U1 R' ~# T# U/ R! h5 |, O
我幾時做左古惑仔嫁
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 16:09:
" l3 X) v& I4 }8 }. t" `* G* |: e" P5 A  O& P$ L
哈哈~~~原來左佬甘猛料~~~
, Z9 D8 u/ w3 F1 Y( U/ i% Ki am tai tung :cool::cool::cool:
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 16:13:( q6 Q; U! w/ i
+ \3 L0 }8 ?' [: c
省港奇兵嘅大東哥?
4 ?/ V  S0 T! R0 Q- g( N
你有冇睇古惑仔嫁?
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 16:13:& ^! R, f7 R+ L. a) {* t3 H

& u. i: U- y' o0 w$ B9 y4 A哈哈哈...我呢d...山貓啦!!!!!
( @' k$ ^9 \9 A# k% I8 k
有咩專長呢???
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 16:13:1 n4 e" O8 T8 F8 r( \0 s8 H
/ k! X! ?7 t0 H: ^$ y& d
我現在個部個時成$5500(自砌)....又...
5 \6 P8 Y. D5 v0 y' Z玩到真係好pro
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 16:16:
$ x: d! @: J; H1 S! p' t0 G
$ h/ P3 ^; M0 t6 q$ t以前有, 冇睇好耐; 而家剩係睇"天下", "黑豹", "龍虎門"同埋啱啱出嗰本"少年刀劍笑"...
. |  f' i1 Q. c: F; Jic~我都有睇龍虎門嫁
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 16:20:
/ M6 T* n5 M8 q9 e
5 E5 N, f; y- Z; [, W# H( R以前小流氓開始睇到而家........那時賣8毫一本!!!
. V7 ]0 U) |6 l! X& ^; F# x: C
長期fans
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 16:21:2 u* v1 u5 s: {' H5 x
7 w/ m0 r% L' P8 s" R
哈哈哈....見山跑山!!!:cool:
0 o& b- |7 P/ B8 A9 O
/ a/ z- e1 s' ?. a5 O( k
同道中人喎
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 16:24:9 J0 i* Z1 u2 M$ k$ J
時勢所逼~~
4 p8 @$ O" [. h9 a5 r; T
我係電腦白痴黎=.="
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 16:26:
5 j+ o" {- N* o( W6 R3 o2 Z! K
, o5 m- f+ E. T估唔到佢由頭再畫過.....呃錢!!!
1 W# |  U: T: [- c7 O1 E黃玉郎有咩唔得呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。