<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-8-22 21:59:
: @# h6 I0 E2 ^0 ~$ p! k
" [) r% _, x2 Z1 D我要人帶動先出聲
; p$ ?! @1 O' F
hi~wer
5 f6 @3 E& Z9 _9 p; i你幾多歲呀?
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:03:/ P! N7 ?4 B# `9 X* J

) q: `' O( K6 G: G3 g' U- T呃post~~~
4 ^4 z- N0 V2 S佢除左呃post,冇咩野做
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:06:( q$ @; V- Z: V  y7 g) J" @, j

+ k* J7 T5 _- T8 J/ X2 ^" B非常贊同!!
0 i) v$ a4 p1 v阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
8 |$ `" J% G7 z  l5 R( I+ h冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
Originally posted by mingP at 2005-8-22 22:12:+ o6 Q4 N' }- N7 |/ R3 i& `$ G- ~
yo hoooo~~~~~~~~~~~
6 U5 s) P5 r$ i4 D有没人啊~啊啊啊啊啊啊
& P$ b7 @3 k' I: bhi~小米
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-22 22:26:0 W/ b: f9 {, Q# p

" o* ]  G! U$ n; J' S咁講野都得
( U% k; y- \. y4 J立腸真本性
Originally posted by mingP at 2005-8-22 22:27:3 ~& @! a6 S& z  g1 ^
/ r( b$ \0 u# Q* d8 L3 t) G
习惯o左嘎啦~
+ p# \; X: e( a/ ]你會唔會有還擊佢既諗法呢?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-22 22:28:& P7 b( {- p' \$ S; L! U2 i8 w% u
% V/ K8 M. A0 \" J! B/ {* C
咁死得人囉
$ b7 E# w8 j- G- k# J( _等你仲以為立腸咁好蝦丫喇:cool:
Originally posted by wer at 2005-8-22 22:30:
7 R  V: A4 X' z5 d
, ~9 v: V. y) q9 n1 M/ O/ F; v比我就會
8 t/ @# u& N9 j8 _2 o  @1 G2 i你會點做呢?
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-22 22:31:
, m9 D, [0 _% R7 l3 `- ]3 C+ i) n4 J' A

X1 H9 b/ V: y" L小米,你之前係唔係搵我呀?
; p* ]) u! h' y0 t2 ?
hi~小孩
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:32:
! W" T% A+ i0 ^% n" p. H+ i( `) a" r. j# t' |2 L1 A, L. Z) F
開槍啡我!
0 @0 s+ p  s7 ?6 d- I" p. r佢未問我借鎗喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。