<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題
返回列表 回復 發帖
好野!
佢今晚要OT,
OT完佢返佢呀爸呀媽屋企瞓!
今晚成張床我瞓曬!

!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-20 08:59 PM:

咁高興呀
係呀!
Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 12:14 AM:
我係男仔呀...不過我可唔可以係度問d野呀?
請除便!
唔好太三級得架啦!
Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 12:47 AM:
我女朋友同我講分手呀......... ...
吓!
咁複雜!
首先,
其實愛情係乜呀!?
你要知道愛情唔係一樣 1+1 既野,
可以用理智去面對,但係
千其唔好用理智去解釋!
唔係因為對方係好人 or 衰人,
又或姐樣靚 or 唔靚等原因
而你道至你鍾意佢,
係因為你愛佢,所以鍾意佢!
所以一個好人可能冇人鍾意,
而一個衰人反而有人鍾意,
當然唔係話要做衰人,
但係唔可以話因為咁樣咁樣佢就會鍾意,
咁樣咁樣佢就唔鍾意,
只可以話好始砌圖咁,一凹一凸,
咁就砌到,唔可以強求!

240 x 320 PIXEL下載

Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 01:30 AM:
咁妳自己可唔可以接受一個咁樣嘅男仔?
...
都係果句,
你好好人品、好有道義、好幫人咁又點!?
可能人地比到一種你冇既感覺佢,
而最重要係佢要既感覺,
正如我修理電惱,但係你比舊金我,
咁比我冇用架,我唔會要架!
但係比著其他人,不論有錢定窮人都會要舊金啦!
明嘛!

如果你有留意我 D Post,就知我條仔都唔係十全十美,我地年紀相差都好大,
但係唔知點解夾到!可能就係因為我要佢,佢要我啦!
Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 02:48 AM:
多謝各位大哥大姐呀.......T_T ...
kinpong811121,
我條仔係識睇風水八字既!
佢成日都會講,人生係要經過好多事先會張大,
不論好事壞事,不論得失,
你可能得到朋友,得到金錢,
可能失去人格,失去自由,
但係點都好,呢D經歷就組成一個你既人生,
呢個人生係你既,冇一個人會有你既人生,
Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 02:48 AM:
多謝各位大哥大姐呀.......T_T ...
如果我請你係我公司做,做一年,
簽約一年講明,
一月到十一月都係得學師,二千蚊一個月,
但係到十二月我出一百萬比你,
重比你做訓練經理,
咁呢一年約你簽唔簽!?

同樣:
如果個天要你受苦七十年,
但係最後二十年你好有人生經驗、好有錢、好有活力(三十歲一樣既身體)、有好多真心朋友、有好多服你既朋友、有好多以你為偶像既年青人、有一個好年青好靚既另一半、一個開心既家庭!
咁你覺得點!?
唔好睇現在,要睇未來!
你想佢好都唔好睇現在,要睇未來!
可能佢會經一事長一智呢!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-24 09:33 PM:
christy, well done +30
嘩!
我好叻呀!
好正經呀!
吓......!
乜嚟左呢到呀!
同條仔食飯,
夜D上嚟!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。