<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-15 09:16 PM:
! f& o) x3 f# l& Z9 ^0 @8 b
% M" N" W+ B/ r唔好成日盜用我o既用詞
6 u( F7 P* ^- k( L& x5 |& Z$ d我都係
Originally posted by william303 at 2005-9-15 09:17 PM:
- i0 f3 s+ P0 j/ ~% r
8 S. L  U( A2 e" ~- V咩唔係呀!
$ h2 L+ v- Q2 F  h
你靚唔靚仔,心照啦
Originally posted by william303 at 2005-9-15 09:18 PM:6 O* o3 ?1 r$ t/ D! b3 x, E
$ J5 R; b2 V# Z; @' \8 E# w
咁大家都係靚仔嘛!
* ]& g4 r; k5 \5 \- t! h& K5 P) w
你唔好胡說八道
Originally posted by william303 at 2005-9-15 09:19 PM:$ E, f( z$ \8 Z8 H7 I8 P

. P0 W+ Z3 C+ I3 U/ `我係靚仔
9 T' K0 B  R- W  u+ ~. q# t8 i55...你係靚仔,比起八兩金梨講
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-15 09:20 PM:
6 w- z4 C. D( m. l2 a% H) r% J; v8 `% k& v
國民車手 =.="
& o8 U6 L/ l4 ?% l
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=80156&fpage=1
, j  d# S: N, b4 V/ U& z
7 t: o7 W; h3 ~0 v
Originally posted by william303 at 2005-9-15 09:27 PM:
9 L/ Z: s6 U+ F' U1 t/ W! d2 [  t' H2 n9 V) {7 q9 Q5 i) {
算吧啦!太靚仔費事嚇親你地
9 j( W4 y8 J* B; f* F+ w
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-15 09:29 PM:
: w( o- n  Q" s. q$ Y' z閃人, 拜拜 all
7 Z- R& X( C' l' I# I88~~00
Originally posted by william303 at 2005-9-15 09:42 PM:" V( r& d- B* K9 w
各位我又閃啦!唔知幾時再見
. c; Q' h' F/ G7 g8 A88~~really
88~~wer
me sleep la 88
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。