<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by r0211272 at 2006-7-27 15:41:
thx
welcome la, anytime~
add oil ar~
Originally posted by so1874 at 2006-7-31 11:20:
小弟upload左段Sample,請Boy兄幫我hide一hide,唔該喔

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=122155&fpage=1
done~
教父放心~
Originally posted by playbr2 at 2006-8-3 19:45:
想問一下

所有色文一定要請貼於色...
放心啦~
以後所有色文post 入去 [色文集合區 sub-forum] 就得咖喇~

至於"到時標明本文貼圖與文中女子無關。這樣可以POST D囡囡個樣 既 LINK".......
如果標明無關,無違規噃~
可以一試~
Originally posted by playbr2 at 2006-8-4 01:29:
哥篇野係連載緊,所以我好想好想POST出...
我物答左你咯~
咪咁多疑,post 啦~
有問題我會揾你咖喇~
Originally posted by playbr2 at 2006-8-4 01:29:
哥篇野係連載緊,所以我好想好想POST出黎做獨立貼

1.方更繼續update下文(因為吾知下一篇幾時有)

2.方更各立頑童溫顧知新,不用費神尋找(集中存放於一個POST內)

3.方更管理及修改(因為要合板規,所以會先先作修改.但怕有時改漏左)

4.可以將篇好文POST出黎,大家都易D知道同睇到

p.s 想問下,係咪只有原創貼先可以保留在大版,轉貼就吾得(見大版只有一頁,我怕時間耐左會自動消失)
唉...........再詳細d 覆你~

1) ok

2) ok

3) ok

4) ok

p.s.  根本我叫admin 兄將[色文區] 改做sub-forum 就係想咁之嘛..........你放心貼啦~

詳情喺[色文集合區公告]有寫咖~

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-8-4 at 08:23 PM ]
Originally posted by BarristerSpring at 2006-8-6 13:43:
boyboy i have a quick question

I...
wait for a while
Originally posted by BarristerSpring at 2006-8-6 14:00:

suresure
spring spring, you can post in here:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=115654&fpage=1
Originally posted by homan173 at 2006-8-6 19:31:

1.如果是港男俱樂部這麼可以貼什麼出來?
2.如果是有寫真工場短片可以貼在那裡?

homan,對於你有心同大家分享,小弟衷心感激、亦十分支持,多謝您先;但須知道偷拍post 及刋登未滿18歲人士裸露/淫褻影像係觸犯香港法例,唔單止論壇受責,上載及發表人士(即係你)更會被警方起訴 (你嘅ip address 就係咁解,有得追查咖),為保障大家,[港男俱樂部]唔止謝絕,更係嚴禁上述發表。
(任何違規會員都會被禁止訪問EF)
唔知您睇唔睇得明[港男俱樂部]版規?小弟已經盡量寫得清楚易明,希望您能夠遵守。

回覆你問題先:(#465
港男巡警ckyckk已經答得好全面,故小弟接手答你呢兩個問題)

1. [港男俱樂部] 什麽也可以貼,除了
變態內容偷拍未滿18歲人士裸露/淫褻影像等 (其實[港男俱樂部]版規已經列明喇),在[港男俱樂部]主版有一系列置頂精華集合區供你上載合適項目。

2. 如果[寫真工場]是一系列,而又確定並無違規及觸犯香港法例的話,請您以一個post 過繼續 post 出來,小弟唔排除[寫真工場]可以成為其中一個置頂精華區域 (唔好睇小置頂精華呀,有特別分加之餘仲係會員榮譽嚟咖~ )

小弟作為[港男俱樂部]版主,十分歡迎你加入,但碍於你年紀尚幼 (都未18歲),你出post 要多加注意同留意呀~
Originally posted by homan173 at 2006-8-7 12:28:
BOYDWAN版主明白哂
BOYDWAN版主:我今晚會上傳寫真工場全套上來 希望你加有特別分加之餘仲係會員榮譽嚟咖^^
homan 咁你又唔駛一次過咁心急~
你可以開個topic 先,每日喺入面post 兩段嘛~
嗱~你post 之前答我兩問題先:有無拍成份?女主角夠18未?
諗清楚無問題先好呀~

如果反應理想,小弟一定將你個post 列入置頂精華~

(你之前有邊幾個post 係[寫真工場]系列?比哂d link 我,我同你合併哂佢地先~ )
Originally posted by playbr2 at 2006-8-7 20:27:
靚仔BOYBOY 可以幫我把

[u...
done~

繼續努力啦,小弟一定支持~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。