<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-7-14 01:18:

Working hard ar~
你有任務,唔閙你~
Originally posted by clkgtr at 2006-7-14 01:19:

玩嘢 玩嘢 玩嘢
哦! 明玩嘢添~~
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-14 01:22:

即係以後有問題係呢度問~
都ok噃..............特別事件就另計咯~
我大中小喇叭吖..............嗰件死A佬匿埋?!
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-14 01:24:

但如果係度問會好快沉左 搵唔返
咁又係噃.................
好煩呀~~~~~~
無厘頭做左金魚佬呀~~~~~

(發洩中..........)
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-14 01:28:

不如 蒲點 就 for 感情問題

吹水就黎呢度啦
(好似頭先你同 cw 兄果 d 吹水咁)
都好~
我同樑仔嗰d 唔算吹水,叫 9up啦~
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-14 01:29:

咩金魚佬呀
Originally posted by clkgtr at 2006-7-14 01:29:

做金魚佬
唉......條妹得嗰廿歲,我仲唔係做左金魚佬...........?
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-14 01:31:

恕我直言 都真係幾尻...
係咖~
我一撞着佢就起勢9up咖喇~
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-14 01:33:

自己中埋黎既 唔係金魚 係水魚啦
我做左水魚佬?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。