<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by DEATHMAN at 2006-7-16 21:17:

see the Wrestling Show
I'm waiting for dinner...................
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 21:21:

which gal cook for u
no la............just maid~
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 21:50:

oh~ 星期日唔駛陪囡囡咩~?
兩個返緊工,一個又飛左...........真陰公~
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 22:05:

你好衰
x2~
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 22:17:

無嘢要擺喺心入面?唔擺喺心入面,咪扣分羅!

甘國武,你口口聲聲話自己三朝元老老屎忽,公然明知故犯出廣告,唔扣你分比你做返版主亂咁嚟好未?!
根據香港保障婦孺條例,未經監護人同意而與未滿14歲人士作任何監管以外行為,即屬拐帶,因為16歲以下人士未有任何自主判斷力!其父母絕對可以控告對方!
[港男]版規已講明,唔容許任何助長歪風言論,你知識小我唔認為係問題,但你以為自己啱哂就真係有問題,你教唆或協助,[港男]同EF作為媒介會比你搞到一身蟻你又知唔知?!
你咁叻,走去個11歲妹妹呀爸呀媽面前話鍾意佢地個女,睇吓點~
Originally posted by d228216 at 2006-7-16 23:00:
幫手: 13号
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
13號

sms

886.13.XXXXXX(身份證號碼頭六個數目字)

send去 508822

預左你啦~
即做~

頑童們,做嘢喇~
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 23:06:

收唔收錢咖
send 啦孤寒鬼~
Originally posted by Triangel at 2006-7-16 23:06:

d佬
我冇HK身份證 架
點算
揾個人send啦~
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 23:10:

我呢d 窮書生, 用哂d 錢溝女喇, 仲邊有多餘錢sd sms
咁呀.........我呢d 綜援人士都無乜多餘時間教人噃~
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 23:11:

yes sir!!!!
thx pal~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。