<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
大家不如諗吓,[頑童]係做咩咖?玩嘢吖嘛!
以後d大整蠱呀,改花名呀,痴線玩嘢"加減?!"分題就可以名正言順喺 [真‧頑童俱樂部]明玩喇~
第一炮將會係"ying man wan tung kui lok po".............
Originally posted by ckyckk at 2006-7-23 02:40:
對唔住呀BOYB...
扣你個頭~
其實由[真‧頑童俱樂部]開始,我已經預算令[頑童]成為[港男] subforum;
[港男]係"男人嘢",而[頑童]係"明玩嘢",層面唔同,玩法都唔同~ 
後果會係點可想而知~
總之,一齊拭目以待~ 大家同心合力玩盡佢就夠,咪再胡思亂想~
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-23 02:49:
我來了
你喊乜鬼呀ian?
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-23 02:56:

佢冇搵我呀, 係咪我應該搵佢呢~?
定係結果已經出人意表呀~?
吓?!你重未搵佢咖?
嗱嗱臨好去搵佢喇~
先旨聲明,你要預"衰左先",不過唔緊要,越衰就越好.......過兩日話你知點解~
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-23 03:03:

咁我聽日搵佢啦.
BOYBOY你要快d話我知點解呀~

Originally posted by 大狀余在春 at 2006-7-23 03:03:
boyboy I got 禁止發言 from  my qweqweqwe account.......

howcome ?!
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-23 03:06:

其實點解而家唔講得既
因為..............................................................................................................................................................................................................................................................................我眼訓吖嘛~
Originally posted by 大狀余在春 at 2006-7-23 03:11:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=121447&fpage=1

死仔,好衰唔衰搞着admin,抵你啦~
兩日後先放你喇要~
用住春春先啦~
哇.......................[頑童]大變身,呢鑊實做死我...........
我要叉叉電先,see you guys~

TriTri, gary, 春春, 個"西人俱樂部”諗成點呀?有無好主意? 
Originally posted by Triangel at 2006-7-23 03:26:

BoyBoy,
錯,應該係我
我錯在四個字
就係我 "軒賓奪主"
我絕捻到[關心(頑童俱樂部)的頑童, 請進...】個 Post
有敢多負面回響
S.O.R.R.Y. BoyBoy
乜叫做"喧賓奪主"?
我一早已講明[港男]又好,[頑童]都好都係大家嘅~
呢度個個都係"主"!
其實大家都係一心想呢度可以繼續安居樂業,小誤會大家無須在心~
錯,就真係我錯,因為我喺任何改動之前無事先同你地講打算點做而令到你地有誤解,sorry~
總之,大家對小弟份心意小弟完全收到晒,多謝你地~
前路仲好漫長,大家要繼續齊心,互勵互勉呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。