<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2006-7-26 17:03:
回來了
x2~
日日搞版務嘢.............忙死........+0+""
爸打~~~~
唉.............又傷風~
都唔知做乜近排成日病................
Originally posted by d228216 at 2006-7-27 20:46:

後天免疫力失調
睬~~~~~叉住你個死佬把口~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-7-27 20:58:

係咪開得太勁冷氣呢~
係啩.............
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-28 01:07:
boyboy~~
乜事呀拉甘?
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-28 01:14:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=122193&fpage=1
要boyboy加分!
又係咁鬼夾硬嚟.......................
加左喇~
死佬你作d 正常d 嘅色文係咪會抽筋嘅呢?
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-28 01:20:

夾硬嚟??
... 咁都叫唔正常? ...
邊有人挾人個蘇蝦女迫人就範叫正常咖................
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-28 01:41:

對佢o黎講最正常le次啦= =

可能boyboy你適合我那種"性+愛"的類型吧= =
可能係啩.................
始終喺我角度嚟睇,男女双方你情我願好d.................
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-28 01:51:

boy,我開個topic貼相,比人估年齡,估中就加分
得唔得?
有無露毛露點咖?
無就一定支持你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。