<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by DEATHMAN at 2006-7-29 17:53:

去街街
88~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-29 21:27:

收拾緊行李ma
我都收拾緊....................尋日買嗰d figure~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-29 21:37:

d figure 都冇超大張既
好耐無買嘢玩喇.........我買左好多隻呀~
細box set 又有,大隻又有................好彩唔駛排隊買~
頭先望吓d 單,原來都買左二萬幾蚊........
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-29 21:38:

唔係...係諗緊帶幾多條底去好 ...
去到先買啦~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-29 21:48:
- - 二萬幾...
我去旅行都唔駛用甘多啦@_@...
最多我都係諗用一萬多少少...
因為我返左甘耐工就係得甘多...哈哈..
用多左...都要係個邊打工..搵錢..先返到黎...哈哈=

去旅行點止用咁小呀..........?
日本喎............用一萬多少少?要好慳先得喇...........
嗰邊d 嘢唔平咖,留前鬥後,ok?
用多左喺個邊打工,搵錢發左達先返嚟?!
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-29 21:48:

唔著都得啦   ..
咁又唔好啩..............
Originally posted by feuosma at 2006-7-29 21:53:

BOY兄你都真係富貴......版主人工高D???...
版主邊有人工咖...............?
版主同會員之中肯定最燶係我.............我攞綜援咖...............
d figure 我賒數咖咋............
Originally posted by d228216 at 2006-7-29 21:57:

我只用 $25 , 聽日 $25 都免

p.s. 楊過小龍女真人版
d 佬你無嘢啱咩?
好多好玩嘢噃~
Originally posted by d228216 at 2006-7-29 21:59:

綜緩人士....呃埋唔少
死佬噏埋我嗰句~

不過又啱一半~
我餐搵餐食餐餐清,點呃埋唔少喎.............
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-29 22:02:

我係個種
冇前冇後打死把就既人黎嫁  
哎呀~
留定小小錢以備不時之需好噃~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。