<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小喇叭 at 2006-7-31 17:08:

O~thanks~

[size=-2]ps:無乜野唔使加比我架喇~
係喇~係喇~

[size=-2]P.S. 你想點就點啦百厭星~
Originally posted by 小小喇叭 at 2006-7-31 17:10:

不過我覺得呢個似o的~~~~

噢~~~gn仔活潑嘅一面~
Originally posted by DEATHMAN at 2006-7-31 17:12:
忙碌,夜D再來
ok, see you later~
Originally posted by gn00987333 at 2006-7-31 17:19:

都未係最活潑你就咁興奮
你最活潑我就直情高潮啦~
Originally posted by 小小喇叭 at 2006-7-31 17:37:

高潮黎啦~~~~

[size=-1]嘔~~~
休克中.......................................................+0+""
Originally posted by 小小喇叭 at 2006-7-31 17:53:
出面有人(化骨蟲)玩野~~~~
送左佢上路lu~
Originally posted by kakeidevil at 2006-7-31 23:48:

你唔好過黎丫!
咦?紅魔仔接緊客呀?
唔阻你happy咯~
Originally posted by Lyon at 2006-7-31 23:54:

咦?boyboy接完客呀?
唔阻你休息咯~
開緊新區呀..................
夠鐘~開張~
Originally posted by Lyon at 2006-8-1 00:00:

boyboy 係半點朱唇萬客嚐.
話哂都一代名妓嘛~
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-1 01:23:

點解呀媽生得我咁靚仔~
.................................+0+""
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。