<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2006-8-6 01:19:

BOY...呢個大隻佬就係你既真身????
咪玩啦............
咁大隻,嚇死人咩~
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-6 01:13:

大佬,e兩日果d唔駛咁快併入去吧?!
24小時,差唔多喇~
啱啱先出重要通知咋
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=123218&fpage=1
你都係呀,咪要我難做喇...............
Originally posted by clkgtr at 2006-8-6 01:27:

有咁既身型先至配合大皇你呢個身份

Originally posted by 甘國武 at 2006-8-6 01:32:

肉感美人 ... 上晝post、下晝併~~
算啦衰佬~
個主版已經好亂喇,你再出d 另類相物盞仲亂~
乖乖地,post 喺你個專區啦~
Originally posted by feuosma at 2006-8-6 01:41:

BOY..你意思係咪依家唔好係港男出咁多主題????
定係special request for 甘生 only????
答案喺度
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=123218&fpage=1

甘生就梗係要開個專區比佢post 相啦~
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-6 01:40:

肉感美人 有幾 另類?!
咁你係咪想我將"肉感美人"合併喺[東瀛女優寫真貼圖區]?
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-6 01:49:

she is not 東瀛!~~
改埋名叫"東方女性寫真貼圖區"好唔好?
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-6 01:54:

不如答我 肉感美人 有咩問題先 la
好~
你嘅"肉感美人"不外乎物又係女人相咯~
骨感又好、肥妹又好、大隻又好.....物又係女人相咯~
咁無理由三兩張女人相又一個新 post、三兩張女人相又一個新 post咖~
咁搞到好混亂咖~
甘生你幾唔滿意都好,我都唔可以因你個人喜好而令[港男俱樂部]整體受影響咖~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-8-6 01:55:
好耐冇返黎...再位老死好 :]
樑仔~
返嚟喇?好玩嗎?
Originally posted by ckyckk at 2006-8-6 02:03:

No~BOYDWAN係Win硬架

無論 1p or 2p
ckyckk  姓名 riderX
43  一般攻擊力 28  
15  特殊攻擊力 66  
64  防禦力 45  
93  命中率 84  
15  閃避率 8  
43 / 210  生命力 0 / 138  
ckyckk獲勝!!

ckyckk一般攻擊有效,riderX損血 35 點!
riderX的特殊招式 ─ 啾一個>///<閃光彈,ckyckk損血 66 點!
ckyckk一般攻擊有效,riderX損血 16 點!
riderX一般攻擊有效,ckyckk損血 7 點!
ckyckk的特殊招式 ─ 技安演唱會門票,riderX損血 15 點!
riderX一般攻擊有效,ckyckk損血 21 點!
ckyckk一般攻擊有效,riderX損血 43 點!
riderX一般攻擊有效,ckyckk損血 7 點!
ckyckk一般攻擊有效,riderX損血 43 點!
riderX的特殊招式 ─ 藍底白字,ckyckk損血 66 點!
ckyckk的特殊招式 ─ 召喚好人卡一條龍,riderX損血 15 點!

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。