<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-8-16 06:06:

啪2粒~威而鋼~再試試

Sleep~88
辛苦哂~
good night~

正式發火!
有邊件屎忽鬼想搞事,報名!
我同你玩到底!
Originally posted by G-Master at 2006-8-16 12:21:
我真系驚你班紙札老虎............先奇,你地做得D乜???ban a/c姐,又唔系系門口伏我,你ban我開,如像一個遊戲~~~~W
清揚,你喺度要嘈要鬧隨便,我唔干涉!
但凡事適可而止,否則物極必反!
得些好意須回手,就算係你所謂嘅紙札老虎都係"老虎",咁你算叫紙札乜?老鼠?
當然,就算你被鎖ip連做遊客都唔可以入到EF,你都可以喺100個1000個地址visit EF,你咁我物讚你有恆心叻咯~
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-16 14:03:

我就真係好驚,好驚比人拉 ...
你駛乜驚呀大學生?!
你咁好教育程度、咁高文化水平、咁家財萬貫,濕濕碎之嘛!
你咁有本事,早知當年admin 同 呀樂喺差館call 你攬上身啦!
嗱~ 係唔信嘅,試吓,你無事,我即離開EF!
好大喜功、不分清紅皂白不理是非曲直,自持三朝元老喺度嘈喺度攪亂檔叫叻?我呸!
枉你口口聲聲話重視EF,面我已經比足你,你敬酒唔飲飲罰酒,好!我就揸正嚟做!
你巴閉吖嘛~ 喺d 會員度轟我叫英雄吖嘛~ 嚟啦~
Originally posted by d228216 at 2006-8-16 15:12:
依度既事我話過唔再過問, 我亦唔會做d乜.

但想搞事既人要諗清楚, EF又好 , 頑童又好, 冇話冇咗邊個唔得, 包括我 及任何人, 唔好自我放大啦, 唔好以為自己巴乜閉啦!  反而一d搞事搞事再搞事既人就冇咗依度唔得.

唔高興可以走, 走唔到就唔好搞死依度, 搞完又扮死狗, 算咩!
d 佬,先要同你講句"對唔住"!
因為我的確錯左!
其他嘢,唔婆婆媽媽,心照~
總之,你所講嘅就係我所想嘅!

無[港男],個個又埋怨EF一池死水無嘢玩;到有[港男],又要懶有性格攪事;
究竟你地入嚟做乜?表現自我?想滿足破壞慾?
無謂糾纏喇!變,唔會因為你破壞而變;改,唔會因為你野蠻而改!
諗清諗楚先再入嚟啦~
Originally posted by d228216 at 2006-8-16 15:14:

BoyBoy 唔駛勞, 總之 公事公辨. 我第一個支持你!
明白。
衷心感激,一切在心!
Originally posted by G-Master at 2006-8-16 15:27:

痴線~我大佬都未返香港,佢系大馬滑浪游水都唔知幾快活
你就真係痴線~
一上嚟就閙人我知你乜水呀?
你又去大馬滑浪游水啦,唔好又閙人喇~
成日問侯人..............人地都有呀媽生咖~
Originally posted by G-Master at 2006-8-16 15:31:

喂~我真系存心搞事架
喂~ 你自己招呼自己,無人陪你呀~
Originally posted by G-Master at 2006-8-16 15:33:

點止錯,直頭無撚謂,我大佬根本唔撚領你情,早知咪救佢la~可???
哦~
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-16 15:34:

睇完#20427、#20429、#20432
唔知點解好開心
咁物好咯,至緊要你睇到~
你有乜反應就唔關我事咯~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。