<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-8-16 17:09:

都好既...依度好多人掛住你呀
仲有好多人想玩我添~
Originally posted by d228216 at 2006-8-16 17:13:

老吾老與及人之老, 講吾玩点知比人玩.......................................
幼吾幼與及人之幼,想搞事點知比人搞~
Originally posted by d228216 at 2006-8-16 17:12:
收工!
最開心時刻~
Originally posted by Lyon at 2006-8-16 17:15:
真係走, 夜d再傾.
see you later~
柒樑又暈左................!
一個小問題想大家比d 意見:究竟男同女可唔可以只存在純友誼?
Originally posted by gn00987333 at 2006-8-17 02:41:

我可以
一般社交唔計,當兩個人獨處時有乜方法可以令對方唔好誤會?
Originally posted by clkgtr at 2006-8-17 02:43:

咁就仆街咯.................友誼波咩~
Originally posted by ianiankuan at 2006-8-17 02:45:

當佢係男性朋友咁一樣照傾計
Originally posted by gn00987333 at 2006-8-17 02:45:

人地誤會都冇辦法
咁呀..............假如有個女仔你同佢好唔熟 (仲要唔靚女! ),但因為業務往來一定要有接觸有聯絡,兩個人食飯飲嘢無得拒絕...........有一日,佢講明想同你發展仲迫到你訓埋喺梳化,雖然你最後走甩左,但第二日佢又暗示過...........比着係你地可以點handle?
(無得反面、無得唔聯絡,因為同公司利益有好大關係......... )
Originally posted by ianiankuan at 2006-8-17 03:02:

呢個情況,睇黎當面拒絕佢會令你公司有好大損失咖喎.
咁就麻煩喇
一係而家咁keep住落去, 情況唔對路即刻鬆人.
見面時剩係傾公事,其他一於少傾
小弟愚見,希望幫到BOYBOY你啦

BOYBOY 又做左D咩吸引埋D狂風浪蝶呀
唉............好難~
唔扮friend 佢又會令你個project 有"kick"位,要扮friend 佢又食住上............

狂乜鬼嘢蜂浪乜鬼嘢蝶吖,呢鑊似做鴨多d~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。