<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2006-9-7 22:43:

開心,我想,但呢度冇一個器械用得著我呢件佩件,咁我unhappy又點制做happy?????
我仲乜要冇報籌去同你地擋災
你錯喇,大錯特錯!
咁耐以嚟,你撫心自問,我有無一句話過你錯?
你錯,係因為每一件配件都有佢嘅存在意義,無分大細!
先唔好講我地,起碼我呢件組件之一,從來都無話過你呢件配件用唔著!
你係一件屬於右臂嘅螺絲,點解一定要去同左腳嘅螺絲對撼!?
唔服氣嗎?對唔住,事實就係咁;就等於嗰粒左腳嘅螺絲夾硬嚟右臂都一定會慘淡收場一樣......呢一點,我肯定!
至於擋災,你更錯!從來你地犯錯只會認為係你地自己負責;但係一句"佢係你[港男]嘅人"已經令我受盡冷嘲熱諷、明責暗貶;喺你面前,我從來無呻過一句,只係想你唔好再踩過界,但你嘅所謂堅持、佢地嘅所謂原則,永遠都令我處於兩難局面你又知唔知?
我唔出聲唔係扮偉大,我只係想每一個人材、每一件配件可以留喺度無憂無慮盡展所長;你串,唔緊要,有料就繼續串,我多多都受;喺我眼中,每一個人都可以好有性格,好事嚟吖,我唔係一個叻人,但我擁有好多叻人,因為我重視一樣嘢:團隊精神。
以版主為例,版主喺論壇入面功用係乜?喺我個人而言就係令氣氛向上推,吸引更多會員加入,協助/管理論壇令運作更暢順,令論壇口碑更好更為人認識。
版主需要做乜?加分?刪帖?改帖?留意會員舉動?通通都唔係!版主係要用嚟吸引同影響會員,加强佢地嘅"向心力";而且版主更加係代表admin、代表論壇,向會員發放正面訊息嘅媒介。
其實,"權力"並唔係版主嘅本錢,"影響力"先係版主嘅才能;知識豐富亦唔係版主必須、包容同客觀先係版主先決。
我只係一個小小[港男俱樂部]執行版主,對唔住,我無資格去管去理其他區運作;不過,我好肯定咁向你保證:你又好、其他人都好,入得嚟[港男俱樂部],我就視你為至寶!原因好簡單:無你地一班會員協助、支持,有十萬個版主又有乜用?
希望你了解我立場,陪我地繼續去令[港男]更發光、更發亮!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 07:10:

Boy Boy 我 ...
2-DEC ?
收到,mark 低先~
Originally posted by Triangel at 2006-9-8 10:21:

我二月三十生日,
Please mark 低....
mark 呀 mark~ mark 呀 mark~
咪住...............二月三十日?
仔,玩嘢呀?
你二月三十生日我送夠10000分比你~
夠鐘閃人,byebye all~
Originally posted by Rated-R at 2006-9-8 13:39:

我唔需要一D只會話本人錯而自己永遠...
唔明白唔認同?唔緊要。我想表達嘅已經毫無保留咁講左比你聽,我唔係想勉强你,只係希望你記住我同你呢番對答。
一句到尾:你,永遠都係我朋友;你,永遠都係[港男]一件好配件。
至於其他,我再無補充了。
Originally posted by harvey22 at 2006-9-8 16:41:
henry 一分錢一分FOR, 我寫中文超慢
harvey,學緊寫中文? 努力呀!
我寫中文都超慢咖~ 無所謂啦,又唔係鬥快,慢慢嚟啦~
Originally posted by d228216 at 2006-9-8 17:10:

[img]http://www.26fun.com/bbs/...
未買呀~~~未買呀~~~
Originally posted by d228216 at 2006-9-8 17:13:

DVD , 水著 + 冇著 + 濕水透視
..........................................
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 17:14:

蝦.....你乜都插咀一餐.......
又唔見你插 #25033 ~~~~
咁我喊緊吖嘛.............
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 17:19:

你又喊咩遮 ????
你喊我物又喊咯~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。