<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 17:24:

好衰架......
我而家笑緊.......
咁呀.............
等我培養吓笑嘅情緒先~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 17:41:

All are not on loan players ??
Thanks ~~~

If Boy Boy see can you help me to +2 ???
Originally posted by harvey22 at 2006-9-8 17:44:
they are all current players~
hey no need to add points la really! appericate ~
NO~
+6 ~
harvey, thx a lot~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 18:20:

How about me ??? XDDDDDDD :kiss...
加左比你喇貪心鬼~
你地比d心機去搞啦,我識做咖喇~
Originally posted by harvey22 at 2006-9-8 18:28:
ask me for help anytime la~ 陰你個頭
我追求的不是名利.而是打曼聯球員名時的次激
陰你個頭..........I like it~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 18:30:

我識做咖喇.........
多謝 Boy Boy 大佬 ~~~~

PS : 不如你都玩丫 ~~
我?
我唔識咖..........
你地玩得開心我就開心咖喇~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 18:34:

有我咁詳盡既遊戲方法你都唔識 ???
咁你即係玩我既遮........
唉...........除左世界杯,我無睇波好耐喇,曼聯d球員有好多我都唔識,點玩喎?
唔係你整得唔好,係我無知咋~
Originally posted by Rated-R at 2006-9-8 19:35:

我由正身被做手腳那一秒已決心唔會再做頑童的成員,而家既我系Extremists,做乜ar,板主都可以咁契弟,我仲乜要比D契弟踩住???我D情操怎可任人沾污?
唔好諗住講幾句可以感化到我,我已達到忍冇可忍景界
老朋友,我無打算感化你,都唔係第一日識你喇,你性格係點,我明白。
都係嗰句啦:做人簡簡單單就已經可以好舒服,我都係想大家可以喺呢度快快樂樂;其他嘢,我理唔著、亦唔想理。
唔好嘥時間啦,可以嘅話,留喺[港男]同我地玩啦~
如果太難受,就唔好抱住啖怨氣留喺度,對你、對大家都會好辛苦;人生在世怱忽幾十年,咁在乎得失又何苦?
Originally posted by Rated-R at 2006-9-8 20:07:

白眉道人比D鳩鳩剃眼眉
仕可殺不可辱
白眉道人比D鳩鳩剃眼眉......................
唔多明,相信係比人剃眼眉咁解?

其他我就唔知,[港男]就肯定無人捨得殺你,更無人會想辱你;你唔當我地係自己人唔緊要,但我地頑童視你為家庭成員之一係不争嘅事實。
Originally posted by Rated-R at 2006-9-8 20:22:

講下好了,邊個系第一個在[港男]比人連扣7xx分兼連殺三個A/C???邊個做架???
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=51686
邊有人扣過你分?
d佬扣完你,即刻加返,因為佢比我更清楚,[真‧頑童俱樂部]無人會被扣,佢絕無對你唔住。
你個A/C,一直都activate緊!
連殺三個A/C,絕對唔係喺[港男]發生!

我身為[港男俱樂部]執行版主,喺[港男]我所講嘅就係保證,因為一切由我履行同承担。
Originally posted by Rated-R at 2006-9-8 20:49:

是敵是友我能分出
點解我地而家由三個變為零個?只有5大賤種先知
總之,[港男]重視你地,大家無分彼此;你嘅重要性我重申一次:好重要!
其他嘢,老朋友,你自己衡量。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。