<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hamsubboy at 2006-9-8 20:50:
我想呱呱嘈, so入嚟啦 !

to boydwa...
得~~~交比我~~~~
我叫beachboy同你傾傾~
Originally posted by hamsubboy at 2006-9-8 20:50:
我想呱呱嘈, so入嚟啦 !

to boydwan 兄, thanks! 你 support my post, 但給beachboy 兄delete左! so, I sent him a message & it shows bellow.
Actually, I am not often to post the sexy picture in this forum. Today, I got those 10sex picture from my friend, so, I upload to here immediately. I just want to let other hamsubboys to share those picture with me......... and add some marks. How a pity! Beach boy brother told me that it posted before........

我依家的心情, 好似一個見亞媽打緊麻雀的小朋友, 怕亞爸番到屋企無飯食, 仲要唔想亞媽俾老斗罵, 大家開開心心, 自己拿拿聲走去街市買餸, 洗米煮飯, 點知亞媽打完麻雀番黎, 話我點解要煮飯, 呢個星期, 日日都有得飲, 最後d飯同餸唔留得耐, 倒左落垃圾桶. 你感唔感受到我呢份失落呀!
hamsubboy兄,我連睇都未睇哂呀~~~~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=126169
原來beachboy 同 irisG 兩位版主已經即刻回你喇.............原來老友記你漏左"陳 紫 函"未search呀...........咁又真係出過喎........無奈~
咁無計啦,為左aio運作着想,佢地"心狠手辣"d 都要咯.......

唔緊要咖,你呀媽話要去飲,都唔駛倒左d 飯同餸嘅..........拎比隔離儍師奶一樣之嘛~
隔離儍師奶係邊個?物我地咯~
有好嘢唔想嘥,post 嚟呢度啦~
隔離儍師奶重會比返飯餸錢你咖~
Originally posted by Rated-R at 2006-9-8 21:04:

重要,好重要因為少左個Unloads cargo the area比你地卸膞
如果我需要用你去卸膊,嗰個已經唔係小弟!我亦無資格留喺度~
你係叻,但未叻到夠資格比我地卸膊......係兩回事嚟咖。
Originally posted by coolala2005 at 2006-9-8 21:33:
唉~好L悶呀~~~~
搞乜咁悶呀你?
我就出街你先蒲頭..............
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 21:36:

咁夜出街 ???
約左 Boy 嫂 ???
無乜mood 拍拖溝女,同朋友去飲杯嘢~
Originally posted by coolala2005 at 2006-9-8 21:37:

無野做好L悶~
星期5扑女夜~去吧~扑女兵團~~~~
無mood 扑嘢,呢期守齋~
see you buddy~^^
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-9 03:29:

a佬
唔好喊啦
我就真係喊喇~~~
你幾個衰仔成日同我"捉姨因",我蒲頭你地又匿埋,到我匿埋你地先至又蒲頭.........
oh..............nobody here?
bed lu............
Originally posted by Triangel at 2006-9-9 06:11:

BoyBoy,
以前BoyBo...
嗚~~~~~嗚~~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。