<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2006-9-18 03:42:

Boyboy, How do you like my new logo
Originally posted by coolala2005 at 2006-9-18 03:46:
唉~~~o的管理人員黎哂添~~
唔............我都係收口lu~~
如果唔係無分~無相~無得打飛機咁就pk囉~~~~
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2006-5-16 00:52:

你老尾好轉頭像啦喎
睇到我一舊雲
明知我下下67p
就咪鬼一樣7 look啦

人人都吹, 你瀨下得唔得
咁先有得撈架
Originally posted by coolala2005 at 2006-9-18 04:00:
下~~~有人走o左~咁"僑"又有人返黎o既~真巧合喇~~~~~
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2006-3-5 15:35:
小喇叭個仆街咁多野講又唔見有solution喎
柴台就勇字擺心口, 乜Q都要交代
交佢條毛咩
前世欠左佢咖
要唔要喂奶呀
要就出聲, 我走去寄雙掛號俾佢
咪到時餓死入埋我數呀, 7頭!!!
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-18 04:03:
有d眼訓tim
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2006-2-27 15:16:

我唔信咁就走左去
個個話走都係用分身返黎
Originally posted by SK-II at 1/7/1997 00:01:
你老味, 你個7頭版主咁多野摸又唔見摸今郭母條JJ喎
做愛就屎忽擺心口, 噠Q都要交代
吹佢條毛咩
前世欠左佢咖
要唔要袋呀
要就出聲, 我走去寄雙掛號俾佢
咪到時打飛機打到死入埋我數呀, 7頭!!!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2006-3-5 15:42:
今郭母, 同coolala2005一樣7到無朋友個種啦
你小心呀....小心瀨野呀
佢唔蠢, 仲幾醒, 可惜只係呢方面...
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2006-5-15 23:56:

唉....講真我真係都幾心灰既
唔係既話都唔輪到你班仆街玩到咁既地步
不過 TriAngel 幫到EF就係鐵一般的事實

你班粉腸見到有個傻仔起機就黎抽水

明壓你又如何? 點呀?? 一係報警話我衰11攪個under18既不男不女人妖?!!
一係就告能我攪個滿口哥前哥後甩哂牙既維園阿伯
咪能得閒就黎恰d正常人
要黎就搵我呢種同類人
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2006-3-5 15:56:

admin佢想抽插條Triangle好耐咖啦
2年有突啦
無數風雨囉

一係由得佢囉
睇下admin點睇囉
到時都可以旺下個場既
真係睇你點睇
每一個板都有其底線
所以我成日都有自我矛盾出現
唉....
Originally posted by coolala2005 at 2006-9-18 04:13:

咁..................訓喇......................~~
奇聞!!!!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2006-5-16 00:11:

挑!你係至好!
見你咁L乖,我洗小你兩板啦!
以後呀!我幫緊撐緊TriAngel 儍仔你咪L嘈呀!
廢話少講,開個傻仔版比我氹d 儍仔先!  

你老尾夠疆就現真身出黎尻up
無料咪係到充炮艇
周圍落藥又要推post咁能辛苦都有人做就知你係一等一既好人啦
有人信你個下先叫我佩服

下次出黎記得抄低攪掂幾多件牛精
等我加爆你分

咁就幫我除去幾個眼中釘
你話你幾得呀

刀不見血就擺低幾件
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2000-5-16 00:01:

仆街你點知我前排真係諗住幫Triangle條粉餅攞個EF傑青大獎咖?!!
不過admin唔肯咋嘛, 我死都要幫條仆街攞個老人金牌光宗耀祖
Originally posted by coolala2005 at 2006-9-18 04:25:

.............................~~~~
...................................
lala,你係咪未餵奶呀..............?
Originally posted by Triangel at 2006-9-18 04:27:

BoyBoy, Sherry 入左MCC 等你 啦
揾你呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。