<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
無人?

....................................
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-20 19:02:

Boy Boy 大皇 ~~~

辛苦晒你喇 ~~~
冇咩事丫嘛 ???
睇左大夫未 ?
就死..................+q+""
得閒死都唔得閒病,打左支針算lu~
天哪~~~~ 放過我啦泰王~~~~

有心喇Duff,thx you~
Originally posted by Lyon at 2006-9-20 19:14:

~~~你外匯瀨o左野呀~~~
執到,仲大執添............早兩個鐘收到風咖喇,物狂掃咯~
掃完物要聽報告咯,聽完報告物要計咯,計完物要開會咯,開完會物又要聽報告咯,聽完報告物又要計咯,計完物又要開會咯.................結果死左~ +q+""
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-20 19:08:

BOYBOY你唔可以死咖
...................
我病咋............
...............乜講到我好似臨終咁.........
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-20 19:12:

太客氣了 ~~~

大皇要小心身子呀 ~~~
否則就唔可以夜夜笙歌架喇 ~~

係呢大皇......點解呢排經常轉頭像既 ?
唉............都好耐無夜夜笙歌............
唔得!一於放番自己10日8日假去wet先~

無乜好頭像咁............有無好介紹?
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-20 19:18:

BOYBOY
你唔好返我喊嫁 
唔駛住~
留返d 眼淚先,第日你姨媽我死左你先喺我墳前慢慢喊啦~
Originally posted by AWU at 2006-9-20 19:27:

**** Hidden to Credits Lower Than 16000 ****

**** Hidden to Credits Lower Than 0 ****
Originally posted by AWU at 2006-9-20 19:31:

即用
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-20 19:34:

做你 D 囡囡真係慘 ~~~
快 D 同佢地笙歌啦 ~~~

頭像 ?
點解唔用呢個 ?
呢個最好喎 ~
要喇~ 怨聲載道喇............

呢個頭像係秘密武器嘛~
Originally posted by AWU at 2006-9-20 19:36:

好感動呀
你嘅嘢我實buy..............除左d 酒之外,太L過貴~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。