<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-22 22:13:

你 delete 左石仔個下注......

Anyway....Thanks my Dearest Boy Boy ~
吓.................?!
石仔,sorry sorry~
再落過注唔該..........
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-22 22:14:

秘密
冇人知冇人知~~~
殊.....................
Originally posted by 自由神 at 2006-9-22 22:14:

超!叫你影件波衫都咁難為你!
物就係...............
唔通係女裝?
[
935版,有幾難?
唔係要做d 乜比人睇,只係想表達一樣嘢:
只要大家齊心,有乜無可能?
我唔理有乜四分五裂局面,只要頑童仲有一個人,我都會繼續留喺度陪住佢!
Originally posted by d228216 at 2006-9-22 22:28:

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... a2b1&download=1
好似好得.................
去食mum mum 先喇,see you all~
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-22 22:32:

走先~ see you~
Originally posted by d228216 at 2006-9-22 22:33:

one on one 正渦
係女就仲正~
Originally posted by Rated-R at 2006-9-23 00:13:

你以為自己系撚頭ar???
撚頭=版主
食餐飯都唔得閒.
硬係要我攞住本notebook四圍走!
咁我呢個撚頭叫stop得唔得呀?
(廣東拚音好好用! )
Originally posted by ckyckk at 2006-9-23 00:15:

但成件事跟本唔係咁....

我貪...
雞仔, stop.
有無任何一個其他forum版主入 頑童俱樂部 會受氣?
答案係無!
仲好添, 證明你地版主之材都like 頑童俱樂部, 我自豪!
好多野無須講出口, 心知就夠!
Originally posted by Rated-R at 2006-9-23 00:15:

挑戰我語文力???好在我學梗
發生左就發生左,檔野去檔舖
你想嘈就等我返, see you 1 hrs later.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。