<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2006-10-3 01:40:

就係無查出事!
無查都聞到???
Originally posted by toro at 2006-10-3 01:43:

你話事嘅呢d嘢
要去投冧巴咖~
Originally posted by toro at 2006-10-3 01:46:

就係聞到你無查囉,人哋有用開有味嘛
車~~~你夠無查咯~
呀差夠聞埋你啦~
Originally posted by toro at 2006-10-3 01:49:
走哂…查牌乎?
哺乳類左邊,兩棲類右邊~~~
Originally posted by toro at 2006-10-3 01:50:

我有查李暉嗰隻
咁我查千嬅嗰隻~

念慈庵呀~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-3 01:51:
訓啦 = =...一陣早d起身再溫過= =
唉..................至多repeat 啫,咪自暴自棄呀~

講笑咋,比心機啦~
Originally posted by toro at 2006-10-3 01:56:

飲奶青蛙邊便呢咁?
咁呀.................
你跳嚟跳去物得咯,開正你嗰辦~
Originally posted by toro at 2006-10-3 01:57:

咪痴立立囉?
甜吖嘛,易入口呀~~~

(氹女食香蕉~ )
Originally posted by Triangel at 2006-10-3 01:58:

你唔係敢睇我呀
oh shi...........t~
TriTri find it out~~~

唔係我咁睇你......................係"我地"咁睇你~~~
Originally posted by ckyckk at 2006-10-3 02:02:

How about個2歲細路??
2歲細路?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。