<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:39:

你有好多quota…我冇~.~ …………… 呢排胃口好返﹐雪櫃有大量冰皮XX 月餅……=.=  死得LA 死得LA

我淨係識煮家常菜同西中甜品﹐唔知男人咁樣對"入廚如主婦"呢個要求夠唔夠好呢…~.~
妳又唔係肥.............唔駛死吓?
夠啦~
識煮滿漢全席同九大簋嗰d 叫 "厨師" 唔係叫 "老婆" 呀~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:47:

佢係咪發夢見到恐怖野彈起身呀~~~~~ 唔通夢見貞子~~

係喎… 又係得我地二人lor~~

頭先係度睇o個個最後係人妖ge video... 好似係footage cut 最尾定唔知點……

嚇死o左lor!!!!!估都估佢唔到~~~
個衰仔唔嚇親人都偷笑啦~ 貞子都驚左佢呀~

真係大鑊........如果比着我都唔知點算.........
Originally posted by Triangel at 2006-10-5 05:48:

你地睇唔到我ar
重有 15 分鐘就松人
收工喇?
Originally posted by clkgtr at 2006-10-5 05:49:
癲佬呀~~~~
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-5 05:49:

我又多個啊媽
真無大志..................
梗係要多幾個女朋友啦.........呀媽~
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-5 05:51:

你講野我都會講嫁
同你爆兩頁又點話
吓話?
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:51:

咁如果係老婆大人煮d o野難食到嘔死我都要質晒佢食清光囉 搞咁多個鐘(連埋腦力震盪) 我等佢嘔多幾次吧la~~

咁又係﹐不過我想keep 住lor ﹐不過我日日都累到就黎死… 所以應該都有0.01 % quota ge~
係咖係咖,妳放心質佢啦~~~~

返學又忙放學又忙
妳放心,妳一定好難肥~
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-5 05:52:

我踢返佢入電視tim啊
咁未死過
野我
巴閉喇巴閉喇~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:53:

以前睇一套文藝片又係搞d 咁ge o野﹐今次又黎第二次驚魂………… !!!!

希望gn 仔仔你唔好發夢夢到呢d o野so 彈起身la~
佢叫"彈弓gn"嘛~
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-5 05:58:

發夢夢到你就唔願醒啦
咁你去長眠啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。