<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2006-10-5 06:18:

食緊 Morning Tea 都帶Laptop?
外賣咋~
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-5 06:18:

我食小小囉
食死你呀食~
Originally posted by Triangel at 2006-10-5 06:23:

證明Trista 姐 勁索
..........................
我一定和應:係呀係呀~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 06:28:

但係佢軟林林搞到我成日都覺得自己肥肥…我都24 ga la!~.~仲成日俾人話我係肥超(超出自我係超級女人superwoman + 超s ta (英文諧音))

訓訓la~~
no way la~
your figure is so well, I mean it~
sweet dream, see you tonight~
Originally posted by Triangel at 2006-10-5 06:31:

我好鍾意看到人地打呢兩個字~

Bye, 我都松人啦
開心開心開心開心開心開心開心開心開心開心開心開心開心開心開心開心
happy TriTri?
see you buddy~
Originally posted by clkgtr at 2006-10-5 06:30:

咁咪可以清下腸胃囉
正衰公................我仲未食牛肉咖~
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-5 06:37:
我行開一陣
個個走哂
gn返嚟喇~~~~
大家快d 走喇~~~

我訓喇,衰仔你都快d 訓喇~
今晚見啦~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 09:56:

我一走你地個個都走la~~ ? hahahah!!!
我訓o左三個鐘又訓唔著la …
then 我頭先o係EF click o下click o下發現﹐我同劉亦菲同年同月同日生﹐連血型都好似一樣係B…… =.= 天啊該煨呀!!!!!
哈~
訓左三個鐘咁巴閉?
咁到我訓喇~
吓...............trista妳同劉亦菲同年同月同日生........咁妳物姑姑?!
雞仔~~~嗱嗱聲起身扮鵰~~~~
嗱~明益gn仔你,自斷右臂做過兒~
(以後剩用左手食飯抆S.......打jj~)

我做甄志"抦"~~~
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-5 10:22:

help me ar~~
甘兄乜事?
Originally posted by Triangel at 2006-10-5 10:23:

個頭叫雞仔訓覺,
呢頭雞仔起身扮鵰

雞仔。。。 開工啦
我算好喇...........我未訓過添呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。