<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-10-6 11:58:

難得有人...身體要緊呀!訓la
你都訓陣先啦~
夜d 見~

我又訓過........................ 
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-6 06:43:

仲係唔係度呀
真係攞命,整個到頭像成個連續劇咁.......................

仲要將我淫賊嘅身份曝光~
好!"馬拉松走幾場"又開始!
........................see you guys~
Originally posted by 自由神 at 2006-10-7 22:39:

非也,是有言大說心中道!

道者,己念也。
以持平之意恆之、以入世之心待之
以無論之法處之、以縱橫之勢行之

有言大說心中道,大道之言在心中。
Originally posted by teramishu at 2006-10-8 02:44:
版主大皇,最近超忙?
记住唔好伤身体。。。
你个弟弟仲有排要用。。。
yes...............very very busy...........
sorry pal~
Originally posted by ckyckk at 2006-10-8 02:48:

好深奧...
我都唔知我噏乜~
Originally posted by teramishu at 2006-10-8 02:52:

为何向我道歉。。。
你偷左我个 Condom。。。?
小心。。。被毒蜂叮穿左咖。。。
cos I'm too busy and hadn't got anytime to chat with you guys ma~
Originally posted by Triangel at 2006-10-8 02:53:

知你忙啦。
............still in one piece..........
Originally posted by teramishu at 2006-10-8 02:57:

。。。
版主大皇 你成日夜训。。。身子可好?
not 夜训, is failed to sleep for over 24hrs................
Originally posted by ckyckk at 2006-10-8 03:00:

傻佬~大皇有d御用補品架嘛
yu yam san?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。