<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 大大 at 2006-10-12 19:20:

咪扁咀,連我都唔知佢係乜水...............
雞囡啩...........
Originally posted by playbr2 at 2006-10-12 19:24:

<-------大大招牌動作,一諗吾明/吾想xyz......就扮可憐............
<-------playplay招牌動作, 乜都有~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-12 19:25:

無呀...之前有三個..不過都係要阿媽簽名先囉到錢個d.
今次要完全係自己既ac
不過唔緊要啦...好似有得後補既...
開個a/c 好快之嘛..........等張ID card 一出物得咯~
再唔係,要求收cash 啦~
Originally posted by playbr2 at 2006-10-12 19:30:

可憐E到D smilies 太少
太多 smiles 好亂咖...................
同admin 傾傾叫佢加多dd 咯~
Originally posted by ckyckk at 2006-10-12 19:31:

o下你累啦~~你認錯人啦~ le到冇你講o個位人物

我只想講........我深明寸金呎土o既道理咋...........咪耍人啦
哈~ 小弟就算點累都未會認錯人嘅~
至於你話無嗰位人物,既然你唔係嗰位人物,咁你話無就無啦~

寸金呎土同耍人係兩回事噃;
寸金呎土.......一部desk top 有限地方啫........mini case 好細咋~
耍人.........小弟何得何能邊有本事?你言重喇~
Originally posted by 大大 at 2006-10-12 19:32:

而且我今日真係唔開心
大大,做人要面對唔開心嘅嘢太多喇~
但係無唔開心又點突顯出開心嘅珍貴?
入得嚟,拋開一切唔開心,好好享受一下歡樂時光啦~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-12 19:44:

無啦啦又黎依d甘學術性既答案
吹下水先啦...老細...
沖涼先...haha...
有幾學術性呀..............
噏吓之嘛~
Originally posted by playbr2 at 2006-10-12 19:44:

太多 smiles 當然亂,所以吾洗太多,最緊要''精'' ,所以增加之餘又可以諗下比人投票,等D會员選出較常用既smiles.......話哂用家都係會员多,边D smiles會用多D各人有吾同,所以投票選smiles最公道............至於in/out幾多smiles就要睇下新選出既smiles有冇相似意思而定
咁就PK...................
揾一大咋smiles 出嚟搞投票睇怕投到出年都未投掂............
問吓老頂意思點先~
Originally posted by 大大 at 2006-10-12 19:49:

Originally posted by playbr2 at 2006-10-12 19:57:

限時一個月咪得囉,smiles揾D有個另意思而E到又缺少既咪得囉,好似
唔.............睇吓先~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。