<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-12 20:05:

一陣先同你決一水戰 ... 食飯先
算把啦~
無mood 同你水戰呀.........你夠鐘返去開檔喇~

是日休息喇~
d 乜大哥大姐喜歡可以繼續,我話嘅~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-10-12 20:32:
個邊d人都冇甘好玩既

p.s 我有個花朵叫馬桶
有咩煩野..可以同我講嫁...
因為我會幫你沖走晒佢

i love here 4ever you know :]
嗰邊嘅氣氛同d人太扮嘢,所以我真係無mood過去玩~
你,我就唔駛客氣喇,都係一句"心照"算喇~
總之呀邊個邊個同呀嗰個嗰個,唔該唔好打擾到我地,有機心都唔好搞埋呢度,得咖喇~   
Originally posted by SCM at 2006-10-12 22:34:
今晚咁少人既
無乜人就早d訓喇~
see you tomorrow石仔~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-13 01:57:

咁呀咁我都係去秋眠把la~~

邊個恰我trista?!
Originally posted by Triangel at 2006-10-13 02:38:

Playbr2, 你呢次死啦~

邊個夠膽話[頑童俱樂部]唔做女人生意?!
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-13 02:44:

我依家肚入面D 筋抽到痴晒線………

吖~ 個元兇着左草喎?! 
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-13 02:51:

嘩!
呢個仲堅,打針添~
Originally posted by playbr2 at 2006-10-13 03:06:

边有講話唔做女人生意........
靚女唔係女人唔係女仔唔係異性呀?
恰我地EF靚女版主?!你想喺[頑童俱樂部]立墓碑定喇..........
Originally posted by playbr2 at 2006-10-13 03:07:

........................................走ㄚ走.................走ㄚ走............

FREEZE!
YOU ARE UNDER ARREST!

Originally posted by playbr2 at 2006-10-13 03:16:

<----出大大既絕招,扮可憐先,希望吾好比人見到E句,要反白佢先得
<----無用咖死蠢,一回覆實見到咖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。